Boekenbuit juni 2024

Juni was weer een heerlijke maand qua nieuwe boeken. Ik mocht een tof stapeltje met recensie-exemplaren ontvangen en een aantal pre-orders kwamen binnen. Lees je gezellig mee?

Ik schreef het hierboven al, ik mocht een heerlijk stapeltje recensie-exemplaren ontvangen. Ik werd door Boekerij verrast met het derde deel in de serie over Cassidy Blake: Brug der zielen. Ik heb deze inmiddels gelezen en mijn recensie lees je binnenkort online.

Van HarperCollins ontving ik zowel de nieuwste serie van Susan Muskee: Waddenliefde en het nieuwe boek van Marijke Vos. Mijn recensie van Als ik jou was staat online, net zoals mijn recensie van het eerste deel Texel & VlielandKlik op de titels om mijn recensies te lezen!

Van AW Bruna ontving ik Weer zo’n stom liefdesverhaal, een originele feelgood! Mijn recensie lees je hier.

En als laatste Book lovers, het nieuwste vertaalde boek van Emily Henry! Die lees ik op dit moment en het is weer puur genieten. Ik denk mijn favoriete boek van Henry? Binnenkort lees je mijn recensie!

En toen kwam ik erachter dat ik De verloren erfgenaam ben vergeten te fotograferen, oeps! Ik kreeg ‘m als verrassing van Boekerij, heel erg lief!

Er kwamen ook drie pre-orders binnen! Not in Love heb ik inmiddels gelezen en het was echt PUUR GENIETEN! Ik zal binnenkort via Instagram mijn uitgebreide mening delen.

Tangled Up In You heb ik inmiddels al twee weken proberen te lezen, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Daar hoop ik deze maand wel echt verandering in te brengen.

En als laatste Love Unwritten, een behoorlijk dikke pil. Maar ik lees ‘m op dit moment en ik vlieg erdoorheen. Tot nu toe ben ik fan!

Deze twee boeken kreeg ik van mijn ouders, zo lief! En A Wren in the Holly Library is zo mooi (van de buitenkant, ik heb ‘m nog niet gelezen, haha).

En als laatste nog twee boeken die ik vrij random heb gekocht. Alizeh #3 spotte ik toevallig op een boekenmarktje waar ik toevallig (ECHT!) was. Ik heb het eerste deel nog niet gelezen en het tweede staat nog niet in de kast, maar voor €5,- kon ik ‘m niet laten liggen, toch?

En daarnaast bestelde ik Arthur and Teddy are Coming Out. Dit boek stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en toen ‘ie was afgeprijsd moest ik ‘m gewoon hebben.

15 boeken, waarvan ik er al 7 heb gelezen, yes!

Welke boeken heb jij in juni toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.