This month’s Favoritez #91 – juni 2024

Juni was een drukke, maar ook wel een leuke maand. Ik kwam er tijdens het schrijven van dit artikeltje achter dat ik behoorlijk wat foto’s heb gemaakt, dus bereid je voor op een lange This Month’s Favoritez! Kijk je mee?

De maand begon in Dusseldorf! Eind mei (31 mei om precies te zijn) gingen we naar Oberhausen, waar we sliepen en de volgende dag (1 juni) gingen we naar Dusseldorf. We gingen eindelijk naar een koffietentje waar we al jaren heen wilden (Dritan Alsela) en we hebben hier zo lekker ontbeten! En de koffie? PERFECTIE!

Ik ben zo aan het genieten van ons bad. We hebben een bad in onze slaapkamer en to be honest, ik had niet verwacht dat ik er heel vaak in zou zitten, maar ik maak er nu al zoveel gebruik van! Heeeeeerlijk!

En begin juni kwamen eindelijk onze gordijnen binnen! Zo verliefd op de look! ♥

Ontbijtje op zondag!

In juni ben ik behoorlijk vaak (voor mijn doen dan) naar Den Haag geweest. Wel altijd met koffie natuurlijk!

Stemmen

Vin en ik gingen naar het theater en besloten daarvoor uiteten te gaan. We gingen naar De Beren in Zutphen. Niet enorm bijzonder, maar wel heel gezellig met z’n tweetjes!

En dus naar het theater! Dat was zo lang geleden! We gingen naar een voorstelling van Christel de Laat. We hebben absoluut gelachen, maar denk wel dat dit een show voor wat ouder publiek is? Na ongeveer een uurtje hadden wij het op zich wel gezien, maar leuk om een keer gezien te hebben.

Twee keer uiteten in een weekend? Ja hoor! Deze keer gingen we met papa en mama uiteten bij ‘t zusje! Dit was zo lekker!

Onze logeerkamer is (zo goed als klaar). En die is gelijk in gebruik genomen, want papa en mama bleven slapen!

En als je logeetjes hebt, moet je ze natuurlijk een lekker ontbijtje voorschotelen.

Kerstsokken en een dikke trui in juni. Wat is dit?

Weer naar Den Haag! Moord in de familie was echt een perfect treinboek!

En er werd afgelopen maand ook hard in de tuin gewerkt (niet door ons gelukkig). De tuin is nu zo goed als af, dus hopelijk gaan we veel lekkere zomerse dagen tegemoet, zodat we er ook daadwerkelijk lekker van kunnen genieten!

Ligt ze weer… Met Bridgerton! Hier was ik echt een beetje obsessed over de afgelopen maand! Heel veel thoughts over dit derde seizoen, maar wel genieten!

Ik maak mijn foto’s inmiddels in de woonkamer en om te voorkomen dat ik steeds heen en weer moet lopen van zolder (en aangezien op dat moment mijn boekenkasten überhaupt nog niet klaar waren) was deze stoel een soort veredelde boekenkast? Whoops…

Op Vaderdag gingen we bij mijn ouders voetbal kijken en eten, maar stiekem vooral om met Mango te knuffelen. Hij is tijdelijk bij mijn ouders omdat ik het geen fijn idee vond dat hij in een tuin stond zonder enige afscheiding, maar inmiddels hebben we wel een afscheiding dus binnenkort komt deze cutie thuis!

Als teamuitje (de eerste van afgelopen maand) gingen we bowlen in Scheveningen. Het lag ook een beetje aan het druilerige weer, maar Scheveningen straalt echt niets meer uit, zo jammer!

Yesss, de keuken is nu echt klaar! Halverwege de maand werd de magnetron geleverd, dus nu is ‘ie echt KLAAR! Zo blij mee!

De laatste wedstrijd in de groepsfase van het Nederlands elftal keek in stijl! Niet dat het geholpen heeft, maar toch…

Ik sprak met Janneke af in Amersfoort, bij The Blueberry. Altijd een goed idee!

Heerlijk zo’n middagje met ijskoffie, macarons en een goed boek!

Tijdens het tweede teamuitje van de maand gingen we golfen. Vet leuk om te doen haha!

30ml zit sinds afgelopen maand in Deventer en daar moesten Vin en ik natuurlijk heen! Heerlijk rustige plek, lekkere koffie en lekkere broodjes, dit wordt vast en zeker een nieuwe favoriet in het centrum!

En yesss, aangezien onze tuin nu echt (zo goed als) af was, hebben we het er even lekker van genomen op een woensdagmiddag. Weer lekker genieten hoor, in je eigen tuin!

Ik kocht een nieuw hoesje voor mijn Kobo, heelmaal blij mee!

En van het mooie weer moesten we goed genieten, want we aten lekker buiten. En deze home made pokébowl was zo lekker!

En ik heb het beste (?) voor het laatst bewaard, maar dat komt ook omdat ik pas op 30 juni mijn boekenkasten kon inpakken haha. Dit is ongeveer 1/4 van de kasten? Binnenkort een tourtje op Instagram!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.