YES! IT’S MY BIRTHDAY

Happy birthday to me, happy birthday, happy birthday, happy birthday to meeeee! Vandaag ben ik jarig en ben ik 21 jaar geworden, officieel volwassen dus. Hiep, hiep, hoera! Maar het is vandaag maandag, dus er staat niet heel veel op het programma vandaag. Kijk je mee? 

Vandaag dus geen recensie, maar die houden jullie deze week te goed 😉 

Vorige week zondag kon je in een artikel mijn wishlist lezen, afgelopen vrijdag een lijstje met bestemmingen waar ik mijn verjaardag wel eens zou willen vieren en gisteren verscheen er een guestlist online met fictieve personages. En dat is ook eigenlijk het enige wat ik heb gedaan met mijn verjaardag, ha! Ik had dit jaar besloten om mijn verjaardag niet vieren en dat heb ik dus ook niet gedaan/ga ik dus ook niet doen. Maar wat voor plannen heb ik vandaag dan wel?

Ik heb zaterdag wel een taart gemaakt, want op je verjaardag moet je natuurlijk wel een taartje eten. Ook al houd je je verjaardag niet, een gebakje hoort erbij. Er is nog wat over dus de taart wordt zeker vandaag opgemaakt 😉

Ik neem ook zeker een stuk mee voor mijn beste vriendin, zodat we tijdens onze wekelijkse koffiedate een stukje taart kunnen eten. Mijn moeder en oma komen vanavond een kop koffie drinken, dus misschien zal ik me toch nog een beetje jarig voelen, jeey!

En verder heb ik gewoon colleges vandaag dus het zal voornamelijk een normale, saaie maandag zijn (met een klein feestelijk tintje dan).

Fijne maandag!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.