Guestlist met fictieve personages

Yes, mijn verjaardag komt nu echt heel erg dichtbij! Morgen ben ik echt jarig, maar ik plaats vandaag alvast een lijstje online met personages uit boeken die op mijn verjaardag mogen komen! Ik vond dit artikel een keer op Lisa’s blog en vond het echt een erg leuk idee! Ik sloeg het op en voilà! Kijk je mee welke fictieve personages een taartje mogen komen eten? 

De twee mensen die sowieso op mijn partijtje mogen komen, zijn Maxon en America, uit de Selectie-serie. Beide zijn ze allebei wel in voor een feestje en America is dol op taart (high five, girl!). Bij haar hoef ik dus niet bang te zijn dat mijn lekkernijen blijven staan. 😉 (Ik val niet op Maxon, dus zijn vriendin mag gerust meekomen. Verder mogen de heren hun metgezel wel thuis laten..)img_3970

Iemand die ook zeker op mijn gastenlijst zou staan, is Will Traynor uit het mooiste boek aller tijden: Voor jou (van Jojo Moyes). Hij is heerlijk sarcastisch en heeft echt humor die ik kan waarderen. Daarnaast gaf hij Louisa in het boek een ongelofelijk attent cadeautje en dat is natuurlijk ook niet helemaal onbelangrijk. Helaas hebben wij geen lift in ons complex, dus ik zou een locatie moeten huren waarbij Will wel naar binnen kan in zijn rolstoel. Dat kan natuurlijk altijd geregeld worden! Louisa vind ik niet het meest fantastische personage (vooral niet in de film), maar voor de ze keer mag ze mee, ha! foto-me-before-you

Over cadeautjes gesproken, Becky Bloomwood mag natuurlijk niet ontbreken als het gaat om leuke cadeaus! In de Shopaholic-serie lees je dat Becky wel raad weet met een creditcard. Zij weet hoe je moet winkelen en je kunt het dus gerust aan haar overlaten om een leuk cadeau te geven.img_3971

Wat is een feestje zonder taart? Voor een heerlijke appeltaart zou ik Oscar uit De Appeltaart van hoop uitnodigen. In het boek maakt hij de allerlekkerste appeltaarten ter wereld (sorry mam!) maken en dat is natuurlijk perfect voor een verjaardagsfeestje! Oscar is natuurlijk niet alleen welkom voor de taart, maar ook gewoon een ontzettend lieve jongen.img_3967

Wat is een feestje zonder gezellige (maar vooral) knappe mannen? Twee mannen die zeker op mijn verjaardag mogen komen (maar eigenlijk zijn ze altijd welkom), zijn Rhysand en Cameron. Rhysand ken je natuurlijk uit de beste YA ooit, Hof van mist en woede en Cameron heeft de hoofdrol in Wacht op mij. Ik ben (stiekem, eigenlijk niet zo stiekem) echt verliefd op die mannen. ♥img_3969

De laatste man (ja, alweer een man) die op mijn verjaardag mag komen is Drew Evans, uit de Gebonden-serie van Emma Chase (sowieso boeken die je gelezen MOET hebben, alleen al om Drew). Hij is echt geweldig: knap, grappig en goudeerlijk. Ik nodig hem vooral uit om de andere vrouwelijke gasten te plezieren (en oké, ook mezelf. *kwijl*).

Best een leuk lijstje dacht ik zo, toch? Tijdens het schrijven bedacht ik mee ineens, dat een aantal van deze personen ook op mijn lijstje met favoriete boekpersonages ooit staan (ik nodig ze natuurlijk niet voor niets uit, ha!). Dit lijstje schreef ik een tijdje geleden op Hebban.

Wie zou jij op je verjaardagsfeestje willen uitnodigen?

Liefs,
(bijna 21-jarige) Marleen

Benieuwd naar Lisa’s gastenlijstje? Je vindt ‘m hier

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.