Boekenbuit januari & februari 2023

Daar ben ik weer met een nieuwe boekenbuit! En voor het eerst in het bestaan van Favoritez (volgens mij) heb ik twee maanden gebundeld. Niet omdat ik in januari nou zo weinig boeken heb toegevoegd, maar omdat ik er gewoon compleet niet aan toe ben gekomen. Eind januari/begin februari lag ik er door een flinke griep compleet vanaf en dus stond een boekenbuit van januari niet hoog op mijn to do lijstje. Maar ik vind het toch wel heel erg leuk om mijn nieuwe boeken te delen, dus voor een keertje gecombineerd! Kijk je mee?

In januari kreeg ik drie recensie-exemplaren binnen. Van uitgeverij Boekerij de nieuwste boeken van Charlotte de Monchy en Julia Quinn. Die laatste heb ik al gelezen (het bleek het perfecte boek voor een grieperige dag te zijn) en mijn recensie lees je hier. Morgen neem ik Hart voor de zaak mee, dus die recensie zal ook niet heel lang op zich wachten!

Van uitgeverij Kosmos ontving ik Verliefd op de wereld, een prachtig reisboek van We Are Travellers. Mijn recensie lees je hier!

In februari werd ik verrast door – ook – drie nieuwe boeken. Allereerst het nieuwste boek van Jojo Moyes. Yes, eindelijk weer een nieuw boek van een van mijn favoriete auteurs! Ik heb ‘m inmiddels gelezen en hij is zo tof! Mijn recensie lees je volgende week online!

Ook Een eilandbruiloft was tof, hoewel ik wel had gehoopt op een iets ander einde, haha! Een eilandbruiloft schijnt het laatste deel in de serie te zijn, maar ik hoop toch echt wel dat de auteur nog een zesde deel gaat schrijven, haha! Mijn recensie lees je hier!

En als laatste ontving ik vorige maand Morgen en morgen en morgen. Ik was echt enorm benieuwd naar dit boek en kijk die cover ook! Ik ben ‘m as we speak aan het lezen, dus je leest snel mijn recensie!

Hoewel het niet helemaal mijn doel was om januari veel boeken te kopen heb ik me daar niet helemaal aan kunnen houden. Zo kocht ik via Vinted (eindelijk) Op gevoel, het derde deel in de Onbreekbaar serie van Lisette Jonkman. Dit boek stond al eeuwen op mijn wishlist en ik heb ‘m nu voor een leuk prijsje kunnen kopen.

Tijdens een date met Janneke kocht ik in Den Haag A Marvellous Light, want dit boek past volgens mij precies in mijn straatje (en nee, ik heb ‘m nog niet gelezen, sst).

Om aan gratis verzending te komen (ja, zo werk ik) bestelde ik Before the coffee gets cold en om een onbekende reden is deze halverwege weer in de kast gekomen. Beetje gek, want ik vond ‘m wel tof.

En als laatste kwam mijn preorder van het nieuwste boek van Talia Hibbert binnen. Deze was leuk, maar niet zo tof als haar andere boeken die ik heb gelezen. Ik deel morgen op Instagram mijn review!

In februari heb ik me iets meer aan mijn – niet zo officiele – voornemen gehouden om wat minder boeken te kopen. Begin februari kwam mijn pre-order van Final Offer binnen en die las ik direct. Hij was zo tof, wauw! En als laatste kocht ik Do I Know You?, gewoon omdat ik er zin in had. Die hoop ik volgende week te lezen!

En als laatste nog twee boeken die ik heb gekregen. Van lieve Wendy kreeg ik haar vierde boek in de Eindeloos-serie, omdat ik ook met dit deel heb mogen meelezen.

En tijdens het (hele toffe) Booknight event bij Broekhuis Deventer zat My Dark Vanessa in mijn goodiebag. Dit boek kende ik nog niet, maar hij klinkt heel tof. Hopelijk kan ik ‘m snel lezen.

14 nieuwe boeken in januari en februari. Een hele fijne buit en fijn dat ik een groot deel al heb gelezen (8 en ik ben in de 9e bezig). Happy me!

Welk boek zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.