This month’s Favoritez #76 – Januari & februari

Misschien heb je begin februari mijn maandoverzichtje gemist, misschien ook wel helemaal niet, ha! Net zoals mijn boekenbuit heb ik het maandoverzichtje van januari overgeslagen, aangezien ik daar compleet geen energie voor had door een fikse griep. Maar ik vind het veel te leuk om mijn maandoverzichtjes te delen, dus vandaag – hopelijk voor één keertje – een gezamenlijk (behoorlijk lang) overzicht van januari en februari! Lees je mee?

Wij begonnen het jaar met vrienden in Reims en reden op 1 januari weer terug naar huis. Veel is gesloten, maar gelukkig was de Macdonalds open voor een koffie en ontbijtje!

In Frankrijk hebben ze geen oliebollen, dus die aten we maar twee dagen later thuis 🙂 compleet geen straf zo!

Een van de fijnste dingen in het leven: je ochtend beginnen met koffie in bed!

En nog een oliebol!

Begin januari gingen we gezellig naar oma en daar spelen we eigenlijk altijd een potje kaarten. Raad eens wie er heeft gewonnen? 😛

Een van mijn/onze favoriete lunchspots van de laatste tijd is St. Tropez op de Brink (in Deventer). Dit broodje is zoooo lekker!

Ik probeer de laatste tijd regelmatig de stad in te gaan om bij een fijne koffieplek (vaak Bagels & Beans) te gaan schrijven. Normaal schrijf ik dan vaak fictie, maar de laatste tijd zijn het eerder artikelen. Ook deze middag heb ik behoorlijk wat artikeltjes weg kunnen werken!

Het is een enorm saaie en oninspirerende foto, maar dit was mijn nieuwjaarsborrel van het werk haha..

We hadden een feestje en ik maakte daar deze foto met lieve oma. Het is een van mijn favoriete foto’s geworden (net zoals de foto met oma en papa bovenaan dit artikel).

Lezen op zondag betekent blijkbaar 7 (!) verschillende boeken en liters thee. En ja, ik heb uit alle boeken iets gelezen haha

Dinsdagavond date night bij Ikea, hartstikke leuk haha!

Lezen in de trein, dit boek was leuk!

Date night met lieve Janneke!

En toen belandden Vin en ik in Raalte, dus we besloten bij een gezellig eetcafé te lunchen. Voordeeltje van Twente, ze serveren altijd hele grote broodjes, haha!

We maakten weer home made gyoza’s, nieuw favoriet eten hoor!

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn eerste boekvertaling en die heb ik halverwege februari ingeleverd! Ik vond het ZO leuk om te doen!

Dit was een hele grote en hoognodige kop koffie thuis. Toch fijn, dat je thuis heerlijke koffie kunt zetten!

Ook in februari ging ik schrijven in des tad en zoals je kunt zien had ik een hele lijst met artikelen die ik wilde schrijven. Ze zijn niet allemaal gelukt, maar ik was zeker niet ontevreden over de eindstand!

Via Instagram had ik een Valentine’s dinner gewonnen bij een relatief nieuw restaurant in de stad, namelijk Chicago. Dit was het toetje en die bonbons waren toch een portie lekker!

Kijk dan hoe schattig Mango lag te genieten in de zon! ♥

Hello Monday!

Op een donderdag ging ik met drie collega’s buiten de deur lunchen, hartstikke gezellig!

Ik was door Boekhandel Broekhuis gevraagd om hun eerste Booknight te presenteren en dat was zo ontzettend leuk! Ik heb daar nog geen foto’s van, maar ik maakte wel deze foto met de leuke Rachel Lynn Solomon die ook aanwezig was op het event.

Ik kreeg een heel erg leuk pakketje van Wendy binnen, namelijk de paperback van het vierde deel in de Eindeloos-serie! Zo leuk en wat een pareltje!

Bubbels op dinsdag, want we hadden wat te vieren!

Ik maakte voor het eerste zelf madeleines en ze waren zeker goed gelukt. Die ga ik absoluut nog een keer maken!

Dat was ‘m weer! Vanaf nu ga ik proberen om het maandoverzichtje ‘gewoon’ weer elke maand te plaatsen! Hoe waren jouw eerste twee maanden van 2023?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Lieve Marleen

    Wat heb je weer een mooi stukje geschreven op je Favoritez en hele mooie foto’s
    Oma is heel trots op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.