This month’s Favoritez #86 – januari 2024

Ik ben hoogstwaarschijnlijk niet de enige, maar wat duurde januari lang! Ik heb al heel wat filmpjes en foto’s voorbij zien komen dat januari wel een jaar leek te duren en daar ben ik het helemaal mee eens. Op 10 januari had ik al het idee dat we in maart zaten. Heel fijn dat het dan nu eindelijk februari is! En februari wordt fijn! We vliegen namelijk komende week voor iets meer dan 2 weken naar Zuid-Afrika en we kunnen niet wachten! Maar eerst, een terugblikje op januari, kijk je mee?

Januari begon natuurlijk met een rondje langs de ouders en oma en daar horen natuurlijk oliebollen bij! Happy New Year!

En dit was ook een heel fijn begin van het jaar, lekker nog iets langer in bed blijven liggen, koffietje, mini-ontbijtje en een fijne serie. Hopelijk gaan we heel wat ochtendjes zoals dit hebben dit jaar (en straks natuurlijk in ons nieuwe huis!)

Tijdens de eerste kantoordag van 2024 ging dit boek mee in de trein. Ik vond ‘m tof! Mijn recensie lees je komende week online!

Date met lieve Susan! We hadden afgesproken bij Toast in Deventer en het was weer hartstikke gezellig!

Aan het einde van de dag gingen we nog even langs het huis. Op dit moment in de bouw gebeurt er meer aan de binnenkant dan aan de buitenkant, dus aan de buitenkant zie je weinig veranderen. We kunnen niet wachten totdat we de sleutel krijgen.

Tijdens het opruimen/inpakken/weggooien kom je nog wel eens iets tegen. Zo heb ik vroeger badeendjes gespaard en een deel van de verzameling kwam tevoorschijn. Mocht je interesse hebben, ik verkoop de meeste via Vinted!

Hoe schattig is dit babykonijntje? Zou Mango een vriendje willen? ♥

Dit was de enige sneeuw die ik dit jaar heb gezien en ik hoop met alles wat we hebben dat het hier ook bij blijft dit jaar (of in ieder geval dit voorjaar)!

Dit boek was zo ZO TOF! Hij ging op een ochtend mee in de trein naar kantoor en ik vond het zo jammer dat ik op kantoor was! Echt een dikke tip!

Zoals ik hierboven al schreef zie je aan de buitenkant niet veel veranderen, maar binnen gebeurt er des te meer. Zo kregen we halverwege januari vloerverwarming en inmiddels ligt er ook alweer een normale vloer op!

Lunch op zondag, eventjes lekker buiten de deur. Vin en ik moesten het een en ander regelen en op een rijtje zetten voor het huis, dus voor wat extra motivatie gingen we even het huis uit, haha!

Tegels! Dit wordt de tegels voor het toilet en ik ben helemaal verliefd. Zo benieuwd hoe het eruit komt te zien!

Dit had ik maanden al niet meer gedaan, maar het was zo fijn om eventjes buiten de deur te schrijven. Ik liep enorm achter met recensies en artikeltjes, dus dat heb ik tijdens een vrije ochtend ingehaald bij Bagels & Beans, Eindstand: 7 artikelen en 5 instareviews. Heel tevreden!

En na al die artikelen trakteerde ik mezelf op een kop thee, lunch en een uurtje lezen bij Happy Tosti. Heerlijk!

Say cheese! Met lieve papa op het feestje van Donny!

Niet op donderdag met de trein, maar een keer op zaterdag! Ik moest voor een mondeling tentamen voor mijn studie naar Utrecht en dan neem je uiteraard koffie mee!

Ons huis in een wat zonniger licht, haha! De zonnepanelen liggen er inmiddels op. Ook heel erg leuk om te zien dat de huizen rondom onze kavel ook steeds meer af komen.

Weer een lunch op zondag, ha! Deze keer in Arnhem. Eerst reden we langs de Eijerkamp in Zutphen waar we onze tafel hebben besteld en daarna reden we door voor een paar uurtjes Arnhem.

When life gives you lemons, you eat cake…

De allerlaatste dag van de maand nam ik dit boek mee in de trein naar kantoor. En ook al een dikke aanrader! De laatste dag verschijnt later deze maand (en dan lees je ook mijn recensie), maar geloof me, deze wil je lezen!

En ik sloot de maand af met een etentje en bowlen met drie collega’s. Vet leuke bowlingbaan bij de Mall of the Netherlands (in Leidschendam).

Hoe was jouw maand? Voelde die ook zo lang?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.