Boekenbuit januari 2024

Ik ben 2024 qua nieuwe boeken goed begonnen: niet al te veel, dus een lekker rustig begin, maar wel met een aantal hele toffe titels. Lees je mee?

In januari kreeg ik als eerste een vooruitleesexemplaar van De laatste dag. Dit boek verschijnt pas eind februari, dus heel tof dat ik ‘m al eerder mocht ontvangen! Het boek is gisteren meegegaan in de trein en de recensie lees je rond verschijningsdatum online.

Ik kreeg ook een hele toffe verrassing van Boekerij, namelijk De breekbare draden van magie. Zo benieuwd naar deze (dikke) pil!

Van uitgeverij Blossom Books kreeg ik hun nieuwste YA: De legacies. De cover én de flaptekst zagen er fantastisch uit, dus dit boek moest ik gewoon lezen. Mijn recensie lees je snel online!

En als laatste De moord op Windsor Castle, in een fijne midprice editie van Uitgeverij Rainbow. Deze gaat volgende week mee in mijn koffer!

En naast vier recensie-exemplaren kocht ik ook nog drie boeken. Begin januari kwam deze mooie editie van Oliver Twist binnen. Die hoop ik ergens dit jaar te lezen, haha. Via Vinted kocht ik De 20, een van de boeken die ik dit jaar voor de #12booksby12friends challenge ga lezen. En als laatste Happy Place, de prachtige hardcover die ik voor een koopje via Bol kon kopen. Blij mee!

Welke nieuwe boeken heb jij in januari toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.