Zomerse leestips #2

Een tijdje geleden deelde ik een lijstje met 7 fijne boeken die je deze zomer niet mag missen. En aangezien het deze week ontzettend lekker weer wordt, vond ik het tijd om er nog zo’n rijtje in te gooien. Dit keer deel ik 6 fijne titels (in zowel het Engels als in het Nederlands), dus happy reading!

Het feest van de eeuw – Taylor Jenkins Reid
Ik begin met een van mijn favoriete boeken uit juni. Het is bijna onmogelijk dat elk boek wat deze vrouw schrijft zo geweldig is, maar wauw! Een absolute summer read, maar ook helemaal perfect in die andere maanden in het jaar. Het boek is subliem, echt!
Hier lees je mijn recensie.

Uit onverwachte hoek – Tamara Haagmans
Ik schreef het al in mijn recensie, dit boek mag niet ontbreken in je strandtas of koffer deze zomer. Het is een heerlijke feelgood, precies zoals wel van Tamara Haagmans gewend zijn!
Mijn recensie lees je hier!

Second First Impressions – Sally Thorne
Hoewel dit niet mijn favoriete boek van Sally Thorne is, is het wel een dikke aanrader voor deze zomer. Het is een heerlijk fijn verhaal, zoals we van deze auteur gewend zijn. Het is grappig en lief en er zit een heerlijke originele twist aan. Enne, mocht je geen Engels lezen: het boek ligt sinds vorige maand ook in het Nederlands in de winkels (Liefde op het tweede gezicht).

De liefdeshypothese – Ali Hazelwood
Dit boek hoort helemaal bovenaan je summer reading list. DIT BOEK IS ZO GEWELDIG! En de prachtige perzikkleurige versie kan voor slechts €10,- al in je koffer liggen. KOOPJE DUS!
Hier lees je mijn recensie!

The Roughest Draft – Emily Wibbeley
Heb jij genoten van Beach read (of in het Nederlands Stranddagboek)? Snap ik! Dan mag je The Roughest Draft ook niet overslaan. Het boek heeft dezelfde sfeer, heeft ook dezelfde serieuze ondertoon en is eigenlijk een soort liefdesbrief aan schrijven en boeken. Tip!
Mijn insta-review lees je hier.

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij – Jenny Colgan
En als laatste mag natuurlijk het nieuwe boek van Jenny Colgan niet ontbreken. Bijna alle boeken (behalve de kerstboeken waarschijnlijk) zijn heel goed geschikt om in de zomer te lezen, maar haar nieuwste is wel een hele fijne hoor! Dikke aanrader!
Hier lees je mijn recensie. 

Welk boek mag niet ontbreken in jouw koffer?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.