Boekenbuit augustus 2018

Augustus was echt een recordmaand wat lezen betreft. Ik las maar liefst 22 (!) boeken, maar – uiteraard – bijna geen enkele van de prachtige stapel met nieuwe boeken van augustus! šŸ˜‰ In augustus was het natuurlijk tijd voor de Deventer Boekenmarkt, had ik nog twee bonnen liggen en ontving ik een gesigneerd recensie-exemplaar! Kijk je mee?Ā 

Zoals ik zei, het was in augustus weer tijd voor de Deventer Boekenmarkt. Ik had er heel erg naar uitgekeken en ging al vroeg op pad met een lijstje! Ik vond maar twee boeken van mijn lijstje (Heel me enĀ Piep zei de muis), maar verder scoorde ik vooral heel veel toffe boeken waar ik eigenlijk niet naar op zoek was, haha. Naast bovenstaande boeken nam ik ook een zakje thee van Blossom Books mee naar huis!Ā ā™„

Ik had nog twee Bol.com bonnen en in het teken van verhuizen en opruimen vond ik dat ik deze maar het beste kon gebruiken! Ik besteldeĀ Body Positive power enĀ Royals en heb de laatste al gelezen. Mijn recensie verscheen al online. Tijdens een middagje Nijmegen liep ik tegen een tweedehands exemplaar vanĀ Dicht bij jou van Jojo Moyes aan. Ik had nog een oud exemplaar met de oude titels (Walvisbaai), maar die is zo gehavend dat ik deze voorĀ ā‚¬6,- niet kon laten liggen!

Afgelopen week was ik aanwezig bij het Z&K Summer event met nog een aantal bloggers en lezers en daar ontvingen we allemaal een gesigneerd exemplaar vanĀ Grenzeloos. Ik heb echt genoten van het boek en mijn recensie kun je hier al lezen. Dankjewel Olga voor je lieve tekst!

Dit was mijn heerlijke buit van augustus! Ik ben erg benieuwd wat september gaat brengen want het is natuurlijk wel #leesuiteigenkast maand en dat houdt in dat ik geen boeken mag kopen!

Welke nieuwe boeken heb jij in augustus toegevoegd? Ben je naar de boekenmarkt geweest?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.