Fijne series en films op Disney+ #2

Eigenlijk wilde ik vandaag een artikel met serietips op Videoland online zetten, maar ik kwam erachter dat er weer heel veel toffe tips op Disney Plus staan, dus hier komt opnieuw een fijn lijstje met serie- en filmtips! Kijk je gezellig mee?

Pam & Tommy
Ik heb de hele serie nog niet gezien, maar al wel een paar afleveringen. De serie is erg tof en dat zeg ik niet alleen omdat Sebastian Stan erin speelt. Maar het is wel een belangrijke reden. Ik hou sowieso wel van series die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Daarnaast worden de rollen door de acteurs ook echt enorm goed vertolkt, dus aanradertje.

Fresh
Oké, ik geef toe: ik ben een klein beetje geobsedeerd door Sebastian Stan. Want hij is eigenlijk de enige reden dat ik deze film wil zien (en oké, oké, het plot klinkt ook goed). Het is een Hulu Original, maar dus sinds deze week ook te zien op Disney!

White Collar
Ik heb echt een gilletje geslaakt toen ik deze serie zag staan. Dit is echt mijn favo serie allertijden en ik heb ‘m al drie keer helemaal gezien. Alles klopt: de humor, de spanning, toffe personages, love it. Nadat we Criminal Minds hebben afgekeken, duiken we sowieso opnieuw in het verhaal van Neal Caffrey!

Encanto
Ik kan me niet voorstellen dat je Encanto nog niet hebt gezien, maar ik wil ‘m voor de zekerheid toch nog even tippen. Het is een van mijn favo Disney films geworden en ‘We don’t talk about Bruno’ lives in my head rent free.

Criminal Minds
Zoals je in mijn vorige serie-artikeltje al kon lezen zitten we op dit moment midden in Criminal Minds. Ik had niet verwacht zo verslaafd te raken of om de hele serie in één keer te kijken. We keken de serie eerst op Videoland, totdat vorige week opeens de serie was verdwenen. Gelukkig konden we verder kijken op Disney. Aanradertje dus, maar trek er wel even wat tijd voor uit, want de complete serie bestaat uit 15 seizoenen.

The King’s Man
Oké, deze film moet je waarschijnlijk niet kijken als je op zoek bent naar een echt hoogstandje, maar als je de vorige films hebt gekeken, mag je deze eigenlijk niet missen. Extra fijn dat deze film heel snel te streamen is, want hij draait zelfs nog in sommige bioscopen.

West Side Story
Deze film staat nog op mijn to watch list. Ik wilde ‘m eigenlijk vorige week kijken, maar ik werd toch een beetje tegengehouden door de best wel lange speeltijd (ruim 2,5 uur). Maar hij lijkt me wel tof.

The Last Duel
Deze film had ik graag in de bioscoop willen kijken, maar ja, iets met een lockdown? Gelukkig staat ‘ie nu op Disney.

Murder on the Orient Express
Als laatste deze fijnerd. Het is al een wat oudere film, maar is sinds kort dus te streamen. En mocht je er geen genoeg van krijgen, een nieuwe film met Poirot draait nu in de bioscoop. Murder on the Orient Express is overigens wel beter!

Welke film of serie heb jij laatst gezien op Disney Plus?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.