Boekenbuit februari 2022

Februari was heel erg fijn met een aantal nieuwe boeken. De meeste kwamen aan het einde van de maand binnen, waardoor ik nog niet alle boeken heb gelezen, maar geloof me: deze blijven niet lang staan! Lees je mee?

Februari begon goed toen aan het begin van de maand de bezorger aanbelde met een exemplaar van Zo lief als de dood van Holly Jackson. Het is het derde deel in de Moordgids-trilogie. Mijn recensie lees je hier!

Vorige week kwam Tuesday Mooney gaat in het zwart binnen en wist je dat je kans maakt op een exemplaar?Via deze puzzeltocht maak je kans!

En toen werd ik verrast door een exemplaar van Een rijk van vlees en vuur. Het is het vervolg op Uit bloed en as en ik ben er zo benieuwd naar! Ik doe mee met de blogtour later deze maand, maar ik had niet verwacht dat het boek nu al op de mat zou vallen. Hier ga ik heel snel in beginnen!

Ik kreeg (oké, zelf besteld met zijn account) van Vin Ramón & Julietà, een Engels boek dat zich afspeelt in Mexico (love Mexico!) tijdens Dia de los Muertos. En aangezien ik ‘m heb ‘gekregen’ telt ‘ie niet mee voor mijn deal, haha!

Nadat ik een boek uit eigen kast had gelezen, bestelde ik voor mezelf The Guncle en Anatomy, a Love Story. Beide boeken waar ik heel erg benieuwd naar was. The Guncle heb ik inmiddels gelezen (vier sterren!), maar Anatomy lees ik snel!

Ik ging op een dinsdagmiddag naar Zwolle om wat op te halen op kantoor en ik ging daarna door naar Westerhof in Zwolle. Ik kocht bij Evelyn De finale van Elle Kennedy en It Ends With Us van Colleen Hoover. Daarna stuurde Evelyn nog De gevangene van Vallenia op, want die was helaas vertraagd. Ik heb het boek van Colleen Hoover natuurlijk al gelezen (in het Nederlands), maar ik wil ‘m ook graag een keertje in het Engels lezen.

Welk boek wil jij nog graag lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.