Puzzeltocht: Tuesday Mooney gaat in het zwart

Een van de boeken die gelijk op mijn radar verscheen uit de voorjaarscatalogus was Tuesday Mooney gaat in het zwart. Inmiddels is dit boek verschenen (namelijk vorige week) en ik kan niet wachten om er in te beginnen. Maar voordat ik in dit boek duik én mijn mening met je zal delen, heb ik eerst een leuke actie voor je: een heuse puzzeltocht waarbij je ook nog kans maakt op een exemplaar. Puzzel je mee?

Allereerst, hier gaat het boek over:

Tuesday Mooney is prima tevreden met haar leven: haar tijd besteedt ze liever aan puzzels dan aan mensen. Als de excentrieke miljardair Vincent Pryce overlijdt en Tuesday hoort dat hij zijn geld nalaat aan de eerste persoon die zijn speurtocht tot een goed einde brengt, gaat Tuesday de uitdaging aan. Maar al snel begint Tuesday zich af te vragen of ze deze intrigerende speurtocht wel tot een goed einde zal brengen. Want om de puzzels van Vincent Pryce op te kunnen lossen, moet ze eerst het raadsel van haar eigen verleden onder ogen zien…

Klinkt goed toch? Vind ik ook.

Ik snap helemaal als je dit boek zelf zou willen lezen, dus daarom maak je kans op een exemplaar. En het is geen normale winactie geworden. In samenwerking met Uitgeverij de Fontein maak je kans op een exemplaar van Tuesday Mooney gaat in het zwart.

Dit is de opdracht:

Van boekhandel tot boekhandel is het zoals de raaf vliegt een rechte lijn. Als je de locaties op Google Maps met elkaar verbindt, wijzen ze je naar de plek waar een van Tuesday’s literaire helden geboren is. Wat is zijn naam?

Hierbij kunnen de volgende coördinaten nog wel eens van belang zijn: 42.35427447144404, -71.04445052307247 en 42.339472609661506, -71.0878083258572. Ga daarna naar Jennifer’s blog voor de tweede set met coördinaten. Heb je het antwoord gevonden? Mail dan je antwoord voor 7 maart 2022 naar promotie@uitgeverijdefontein.nl en wie weet win jij een exemplaar!

Meer informatie over het boek (en misschien zelfs wat hulp bij de puzzeltocht) vind je hier.

Ben je nou niet zo van het puzzelen of wil je niet wachten tot 7 maart voordat je in het boek wilt beginnen? Via deze link kun je het boek bij Boekenwereld bestellen*!

Puzzelze (duik ik intussen in dit boek!)

Liefs,
Marleen

Deze puzzeltocht is tot stand gekomen in samenwerking met Uitgeverij de Fontein. 

* Dit is een affiliate link. Als je dit boek (of een ander boek op Boekenwereld) bestelt, krijg ik daar een klein percentage over. 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.