Toffe Kobo Originals die ik je aanraad

Zoals je waarschijnlijk wel weet, ik ben fan van Kobo. Ik heb al jaren een Kobo e-reader en sinds kort een nieuwe, namelijk de Kobo Libra H20. Maar wist je dat Kobo naast fijne e-readers ook Kobo Originals uit brengt? Regelmatig deel ik in overzichtjes al mini-recensies, maar vandaag een fijn overzicht met de leukste Kobo Originals!

Eindeloos-serie van Wendy Brokers
Zal ik maar beginnen met een hele fijne serie? Eerder dit jaar verscheen de Eindeloos-trilogie van Wendy Brokers, een enorm goede serie over personages om verliefd op te worden. En goed nieuws, er komt nog een vierde deel in 2022! Mijn recensie van het eerste en tweede deel staan al online, de derde volgt snel!

Zand erover van Susan Muskee
Nog zo’n fijne serie! Susan Muskee is sowieso een auteur om in de gaten te houden en ze timmert lekker aan de weg met al haar fijne feelgoods. In oktober verscheen de serie Zand erover, waarin hoofdpersoon Roos wel een heel bijzonder beroep heeft. Zoals we van Susan gewend zijn, lekker originele verhalen waarin liefde eens een keer niet een enorme boventoon voert. Lezen die hap! Hier lees je mijn recensie van het eerste deel.

Liefs uit-serie van Iris Visser
Oké, toegegeven, deze serie heb ik nog niet gelezen. Maar waarom noem je ‘m dan, zal je je afvragen? Omdat deze al wel eeuwen heel hoog op mijn TBR staat én ik heb heel veel positieve reacties gelezen. Dan kan het toch geen slechte serie zijn? Inmiddels is het derde deel, Liefs uit New York(hallo, favoriete stad on earth!) verschenen, dus ik moet echt eens werk van deze serie maken. Misschien op vakantie?

The Mistletoe Motive van Chloe Liese
Nadat ik drie boeken van deze dame heb gelezen, kan ik absoluut zeggen dat zij een van mijn nieuwe favorieten is geworden. Niet zo gek dus dat ik enorm uitkeek naar haar kerstnovelle. En deze novelle is dus een Kobo Original, love it! Echt, lees deze! Hij is fantastisch!

Welke Kobo Original wil jij nog graag lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.