Mijn TBR voor Mexico

Over een paar dagen is het ein-de-lijk zo ver! We stappen op het vliegtuig naar een bestemming buiten Europa, namelijk Mexico! We boekten onze tickets al in maart en het is sinds dat moment eigenlijk continu onzeker geweest of het wel door zou kunnen gaan. Maar nu lijkt het toch echt te gebeuren (vraag het me over 72 uur nog een keer). Ik heb mijn (al overvolle) e-reader weer gevuld met pareltjes en ik vertel je vandaag welke boeken ik hoop te lezen tijdens onze reis!

We gaan iets minder dan drie weken weg, dus waarschijnlijk voldoende tijd om te lezen. Niet alleen tijdens de vluchten, maar ook in de bus tussen de bestemmingen en natuurlijk op het strand of aan het zwembad. NU AL ZOVEEL ZIN IN!

Het meisje in de witte kimono – Ana Johns*
Dit boek ontving ik eerder dit jaar van Uitgeverij de Fontein en die hoop ik toch nog wel dit jaar te lezen. Het verhaal lijkt me heel bijzonder en extra fijn dat het boek te lezen is via Kobo Plus, zo hoef ik geen boek mee te nemen!

Niet zonder mij – Wendy Brokers*
Zoals je misschien weet heb ik de Eindeloos-serie van Wendy Brokers mogen proeflezen, maar natuurlijk mogen de recensies van deze fijnerds niet ontbreken hier op de blog. Mijn recensie van Niet zonder jou en Niet zonder ons zijn al online verschenen, maar ik heb het derde deel bewaard voor onze vakantie, juist omdat het een favoriet is, haha!

Liefde & Ananas – Isabelle Paz Soldan*
Ook dit boek kreeg ik eerder dit jaar van de uitgeverij en staat sindsdien ongelezen in de kast. Het verhaal klinkt schattig en het is niet zo’n dikkerd, dus perfect voor op het strand, lijkt me? Gelukkig ook te lezen met Kobo Plus!

A Rogue Of It’s Own – Evie Dunmore
Maanden geleden kocht ik het tweede deel van Evie Dunmore en tot mijn schaamte heb ik ‘m nog steeds niet gelezen. Maar daar moet nu echt verandering in komen, zeker nu het eerste deel eerder deze maand in het Nederlands is verschenen. Zo benieuwd of deze net zo fijn is als deel 1!

Gewoon André – Bert Kuizinga*
André van Duin is een van mijn favoriete bekende Nederlanders, dus ik ben heel benieuwd naar zijn biografie. Met dit boek hoop ik een beetje afwisseling te creëren in mijn verder best wel romance overheersende TBR, haha!

Hartendief – Emma Anna*
Dit boek staat ook al sinds verschijning op mijn TBR. Echter las ik direct daarna wat recensies, dat het boek best met een cliffhanger eindigde. Ik besloot daarom te wachten tot het tweede deel ook is verschenen. Die is ook alweer 2 maanden uit, maar toen dacht ik, ach, waarom wacht ik niet tot Mexico? Dus, tja…

It Happened One Summer – Tessa Bailey
De verwachtingen voor dit boek zijn hoog! Zoveel positieve en enthousiaste reacties gelezen op Tiktok en Instagram. Toen dit boek laatst voor een leuke prijs (e-book) te koop was, kon ik mezelf niet inhouden. Perfect om te lezen op een zonnige bestemming, denk ik!

If This Get’s Out – Sophie Gonzales & Cale Dietrich
Dit boek staat al een half jaar op mijn TBR plankje van Goodreads en is op 7 december verschenen. Ik kocht gelijk het e-book, zodat ik ‘m op vakantie kan lezen. Enorm benieuwd naar (ik krijg een beetje Boyfriend material vibes), dus zin in!

The Spark – Vi Keeland*
Waarom ik dit boek van Vi Keeland nog niet heb gelezen is een vraag die ik niet kan beantwoorden, maar toen ik ‘m weer tegenkwam in mijn Kobo lijstje, voegde ik ‘m gelijk toe aan mijn verzameling voor deze vakantie. Haar boeken zijn eigenlijk altijd fijn, dus count me in!

Beginner’s Luck – Kate Clayborn
Nadat ik enorm verrast was door De L van liefde van deze auteur, verschenen al haar andere boeken ook op mijn TBR. Beginner’s Luck kocht ik maanden geleden voor een paar euro, en nu wil ik ‘m eindelijk lezen!

Ik heb geen idee hoeveel ik daadwerkelijk kan lezen, dus heb ik ook maar wat boeken op mijn reserve lijstje gezet.

The Perfect Marriage – Jeneva Rose*
Ik kwam dit boek een tijdje tegen op Tiktok en toen voegde ik het boek toe aan mijn TBR. Niet lang geleden kwam ik erachter dat het boek te lezen is met Kobo Plus, dus hopelijk kom ik er toe op vakantie.

Liefs uit New York – Iris Visser*
De hele serie van Iris staat nog op mijn TBR, maar ik ben het meest benieuwd naar het boek over New York. Daarnaast is het ook nog een verhaal dacht zich afspeelt rondom kerst, dus ook daarom zou ik ‘m graag willen lezen!

Founded on Temptation – Kat Singleton*
Eerder dit jaar las ik met veel plezier Founded on Goodbye, een boek dat me echt verraste, dus het vervolg mag niet ontbreken, toch?

Broken French – Tasha Boyd*
Verscheen dit boek op mijn radar door de toffee cover? Maybe… Maar gelukkig klinkt de flaptekst ook erg tof én is het boek te lezen met Kobo Plus, dus happy me! En een boek over de Franse kust, in Mexico? Moet kunnen, lijkt me!

You Deserve Each Other – Sarah Hogle
Ook dit boek kocht ik een tijd geleden voor €0,99 (dat is ‘ie trouwens nog steeds), dus hoog tijd om deze ook te lezen. Ik ben heel benieuwd of er ik aan toe kom.

Een behoorlijke lijst, maar ik heb er allemaal stuk voor stuk zin in. Uiteraard zal ik na onze vakantie weer een lijstje delen met welke boeken ik daadwerkelijk heb gelezen!

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

* Deze boeken lees ik met Kobo Plus.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.