Boekenbuit november 2021

Als ik kijk naar november zie ik vooral veel Engelse boeken, haha! Ik merk dat ik de laatste tijd meer Engels ben gaan kopen (en daarmee ook ben gaan lezen), dus ik moet mijn kast opnieuw inrichten haha. En verder voegde ik een heel divers gezelschap aan nieuwe boeken toe, lees je mee?

Van Xander Uitgevers kreeg ik het nieuwe boek van Be More Unicorn, De reis van je leven. Nadat ik hun eerste boek had gelezen én als reiziger wilde ik dit boek natuurlijk lezen. Mijn recensie verschijnt vrijdag online.

Oké, stiekem hoort dit boek nog bij mijn boekenbuit van oktober, maar ik had mijn foto’s van mijn boekenbuit al gemaakt, dus ik neem ‘m in november. Tijdens een dagje Zwolle met Janneke kocht ik Not here to be liked bij Westerhof. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de flaptekst deed me een beetje denken aan Today, Tonight, Tomorrow en dat boek was tof. Wanneer ik het boek heb gelezen deel ik mijn recensie op Instagram!

In juli las ik het fantastische The Spanish Love Deception, een boek waar ik echt verliefd op was geworden. Ik had het boek echter nog niet in de kast staan, dus toen ‘ie voor een hele fijne prijs te koop was heb ik een exemplaar besteld. Echt, koop/lees dit boek, het is fantastisch!

De overlevenden stond al een tijdje op mijn TBR, maar aangezien ik een beetje twijfelde of het boek wel echt iets voor mij zou zijn wilde ik het boek niet nieuw in de winkel kopen. Gelukkig kon ik het begin november voor een wel hele leuke prijs van iemand via Marktplaats overnemen en zo fijn, het boek ziet er nog uit als nieuw! Ik heb het boek inmiddels gelezen en ik denk niet dat er een recensie van online komt, haha. Het boek was mooi (4 sterren), maar een recensie zal niet volgen.

Een tijdje geleden pre-orderde ik FAQ Gender, een nieuw boekje van Blossom Books over non binair zijn. Ik wil hier meer over leren, dus dit boekje leek me helemaal geschikt. Mijn recensie volgt op Instagram.

Tijdens ons weekendje Keulen dook ik ook even de boekwinkel in en ik kocht Act Your Age, Eve Brown en Second First Impressions. Allebei heel veel zin in én ook nog voor een leuke prijs gekocht!

Tijdens de te gezellige lunch met Susan Muskee kreeg ik een gesigneerde paperback van haar debuutroman Scones & spotlights, zo lief! Mijn recensie lees je hier!

Voor mijn verjaardag kreeg ik heel veel boekenbonnen (je kunt me echt niet gelukkiger maken) en de eerste spendeerde ik tijdens een middagje in Utrecht bij Broese. Ik kon de prachtige limited Edition van De bronzen stad niet weerstaan!

Welke boeken heb jij toegevoegd in november?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.