This month’s Favoritez #58 – juni 2020

Juni is wat mij betreft best voorbij gevlogen. Ik heb vaak kunnen genieten van het mooie weer in de tuin, heb weer lekker de horeca gesteund en natuurlijk eindigde de maand in het buitenland, yay! Kijk je gezellig mee naar mijn maand juni?

Yes, begin juni was dan eindelijk het mooie weer aangebroken en konden we lekker de tuin in. Bijna elke middag na het werk dook ik de tuin in met een fijn boek! En daarbij zette ik ook mijn wekker om 6:40, zodat ik om 7:00 uur aan het werk kon gaan. Dat is wel een fijn voordeeltje van het thuiswerken en de flexibiliteit met de uren, hoor!

Op 2 juni verscheen het nieuwste boek van Marijke Vos en dat werd gevierd met een online boekpresentatie! Hier kun je mijn recensie al lezen, maar de presentatie was ook erg leuk!

Ik kreeg begin juni ook een toffe goodiebag binnen van Zomer & Keuning! Eind mei was ik aanwezig bij een heel tof online bloggersevent van Zomer & Keuning. Als bedankje kreeg ik daarna een leuke goodiebag opgestuurd waar het boek Liefde & Ananas van Isabelle Paz Soldan in zat. Superleuk! Daarnaast won ik een quiz en mocht ik een boek naar keuze uitzoeken uit het fonds van Z&K. Ik koos voor Onbereikbaar, het tweede deel in de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros. Die ontbrak namelijk nog in mijn collectie!

Een dag later zat ik weer ’s avonds achter mijn laptop en deze keer voor het Zin in Feelgoodevent, dat georganiseerd werd door LS Amsterdam. Net als het evenement in december was het weer enorm geslaagd, ik vond deze zelfs leuker dan de vorige! Veel (nieuwe) auteurs kwamen aan het woord en mijn TBR is weer met een aantal boeken gestegen, haha!

Het was echt maanden geleden, maar ik ging weer met mama een dagje de stad in. We hebben gezellig geluncht bij mijn favo spot in Deventer (Sjampetter/Eigenwijs), een beetje gewinkeld en natuurlijk bijgekletst! <3

Het warme weer vieren Mango en ik met ijsjes. Gezellig samen waterijsjes eten, love it!

Aangezien we eind juni op vakantie gaan, hadden we nog wat dingetjes nodig. Vin en ik ging daarom een middagje naar Arnhem. Ik ben goed geslaagd voor nieuwe schoenen én we hebben heerlijk geluncht bij Arneym. Aanradertje!

Ook de rest van juni begon ik elke ochtend om 7:00 met werken en daarom kon ik elke middag op tijd de tuin in. Vet gezellig dat Mango dan naast me komt zitten als ik mijn boek lees!

Laatste middagje van de werkweek spendeerde ik met deze lekker ijskoffie. Een shotje espresso, koude melk en een laagje ijsblokjes, jum!

Bij mooi weer moet er natuurlijk een keer gebarbecued worden, toch? Als we met z’n tweeën zijn doen we nooit zo heel moeilijk en zetten we vaak de grill op tafel, stokbrood, wat vlees, love it!

Halverwege juni wilde ik wat voor bereidingen treffen voor Spanje, leuke hotspots op zoeken, dat soort dingen. Ik wilde eigenlijk binnen gaan zitten met mijn laptop, maar ik verplaatste mijn soort van home office naar buiten. Onder de overkapping was het prima zitten met mijn laptop!

Wandelen na het werk! Dit doen we te weinig (of teveel, hangt er vanaf wanneer je me het vraagt haha), maar we komen altijd hele toffe plekken tegen.

Watermeloen als toetje én een tof boek, beter wordt een avond niet toch?

En yes, we zijn in juni eindelijk weer een keer naar La Cubanita geweest! Dit is een foto van vorig jaar, want ik ben vergeten foto’s te maken, haha.

We gingen een heerlijk dagje naar Leidschendam, naar het mega winkelcentrum van Westerfield. Lunchen met Lau en Jools, beetje winkelen, heerlijk! Ik ben vooral verliefd geworden op de winkel van Paagman, wauw!

20 juni was het Vaderdag! ’s Ochtends gingen we naar mijn schoonouders en ’s middags naar mijn ouders. Daar hebben we gezellig gebarbecued!

En kijk hoe mooi die lucht was op de terugweg!

Tosti’s! Voordeeltje van thuiswerken, haha!

Mango ging uit logeren! Wij zitten nu natuurlijk in Spanje, dus Mango logeert voor iets meer dan 2 weken bij mijn ouders. Tot snel cutie!

Borrelen op dinsdag! Moet kunnen toch? 🙂

Yess, gezellig met lieve Janneke! We hadden afgesproken in Amersfoort, hebben een rondje door de stad gewandeld, drankjes gedaan bij The Blueberry en hebben daarna lekker gegeten. Love it!

Koffers pakken, laatste dingetjes regelen, stiekem vind ik die voorbereidingen helemaal niet zo erg, haha! Onze vakantie begon net iets eerder, aangezien we een nachtje in Amsterdam sliepen, voordat we het vliegtuig naar Spanje zouden pakken.

HALLO SCHIPHOL! Ik heb vliegvelden echt gemist, haha. Koffietje, beetje struinen door de winkeltjes en dan vliegen! En vaste prik, koffie bij Starbucks!

Eind juni begon dus onze vakantie en onze trip begon in Madrid. Meer over onze vakantie lees je in het volgende maandoverzicht en natuurlijk kun je onze trip volgen op @whoswatchingmango!

Hoe was jouw maand juni? En heb je al vakantie?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.