Gefeliciteerd papa!

Hè? Geen recensie vandaag? Jawel, wees maar niet bang, alleen iets later! Vandaag is het namelijk 30 oktober en dat betekent dat mijn vader vandaag 50 jaar is geworden! Sowieso reden voor een feestje (doen we vrijdag) en de Abraham staat (soort van), maar ik wil mijn blog vandaag ook eventjes gebruiken als podium om hem in het zonnetje te zetten. Dus: Gefeliciteerd lieve papa! ♥

Vorig jaar, toen mijn moeder jarig was, schreef ik een artikel om haar te bedanken. Natuurlijk ben ik papa ook ontzettend dankbaar voor al die dingen die hij de afgelopen 22 jaar heeft gedaan (dankjewel pap!), maar vandaag ziet het artikel er net even iets anders uit!

Volgende maand word ik 22 en dat levert bijna 22 jaar op aan herinneringen en mooie momenten die we samen hebben gedeeld. Natuurlijk zou ik al die herinneringen hier kunnen opschrijven, maar dan zitten we hier volgend jaar nog (en ik zou eerder een boek er over kunnen schrijven). Daarom een kleine selectie, inclusief wat inside jokes.

Papa, weet je nog…
… dat je mij voorlas uit Wipneus en Pim en Barbie? (Goh, wat een flapdrol was Ken toch)
… onze citrytrip naar Krakau precies 7 jaar geleden?
… dat we legohuizen bouwden op de grond in de woonkamer?
… skeeleren op het industrieterrein?
… dat tweede stukje taart? (Lekker hè?)
… of dat derde (of vierde of vijfde) spekje?
… dat je op een ereader bent gaan zitten en dat ik de mijne voor een tijdje moest inleveren?
… dat we met Philip uren in de golven hebben gespeeld?
… dat je voor heel veel mensen hebt moeten koken? 😉
… dat we nog heel veel mooie herinneringen gaan maken?

Gefeliciteerd lieve papa! 

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Lieverd wat een mooi stuk vandaag op je blog??en dat helemaal alleen voor mij. Ik ben blij dat de herinneringen zijn blijven hangen, maar je moet niet vergeten dat ik er net zoveel van genoten heb als jij ( ECHT EEN SUPER TIJD).En super dat jullie er gisteravond bij waren, en er zo’n geweldig werk van hebben gemaakt.

    Bedankt en Ik Hou Van Je??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.