Boekenbuit januari 2021

Januari begon gelijk goed met een prachtige boekenbuit! Ik ontving drie recensie-exemplaren en kocht zelf ook nog een aantal boeken! Lees je gezellig mee?

Het eerste boek dat in 2021 binnenkwam was een vooruitleesexemplaar van Meisje A van Abigail Dean. Ik was enorm nieuwsgierig naar dit boek, dus het was extra tof dat ik het boek al mocht lezen voor verschijning. De release datum is verschoven naar eind februari, dus dan zal ook mijn recensie online verschijnen.

Van AW Bruna kreeg ik een exemplaar van Droomvakantie binnen. Ik heb vooral over de Engelse veel positieve reacties gelezen, dus ik was erg benieuwd. Mijn recensie staat inmiddels online.

Van Xander Uitgevers kreeg ik een exemplaar van Welkom bij Hotel Flanagans. Het hotel speelt zich af in London en ik ben zo benieuwd. Mijn recensie verschijnt volgende week online.

In januari had Boekenfestijn een weekend waarin alle boeken gratis werden verzonden. Er stonden een aantal boeken op mijn TBR die bij Boekenfestijn te koop waren. Ik bestelde daarom Supernova, In een ander leven, Ik heb een naam en Dat gaat nooit lukken. Ik was op het moment van bestellen nog bezig in mijn eerste boek van Taylor Jenkins Reid, maar wist na 40 pagina’s al dat ik meer van deze auteur wilde lezen. Ik kan niet wachten om in alle boeken te beginnen!

Halverwege januari – nadat de verlengde lockdown werd aangekondigd – werd er een landelijke campagne gestart om de boekwinkels te helpen: #steunjeboekhandel. Ik keek al weken uit om na 19 januari weer lekker de boekhandel in te duiken en om een paar boeken te kopen die op mijn to buy list stonden, maar de boekwinkels gingen nog niet open. Daarom bestelde ik vier boeken, en de eerste was Waarom je niet zomaar moet stemmen waarop je ouders stemmen. Helaas werd na mijn bestelling bekend dat Daar waar de rivierkreeftenzingen (de midprice editie) is verplaatst naar juni, haha.

Het tweede boek dat ik bij de boekhandel had besteld was De jongen, de mol, de vos en het paard en het duurde even voordat ‘ie binnen was, maar wat een pareltje! Totally worth the wait!

In december had ik het tweede boek van Meghan Quinn gepre-orderd en deze kwam eind januari binnen! De recensie lees je snel online.

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan jouw kast in januari?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Gelukkig is februari #leesuiteigenkast haha, wat een mooie boekenbuit! Ik kocht in januari 4 boeken over via Instagram, dat zijn: I love you so mochi, Hurricanechild, More than this en The wicked deep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.