Boeken van Nederlandse bodem die nog op mijn TBR staan

De laatste tijd zijn er een aantal boeken verschenen van auteurs van Nederlandse boeken die ik nog graag wil lezen. De laatste jaren ben ik steeds meer boeken uit ons eigen land gaan lezen en die bevallen (met hier en daar een uitzondering) heel erg goed! Daarom deel ik vandaag mijn TBR, misschien haal jij er ook nog de nodige inspiratie uit!

Onder de Franse zon van Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn schreef een driedelige serie over Emma die naar Frankrijk vertrekt. Nu ben ik zelf dol op Frankrijk én heb ik hele goede verhalen over deze serie gehoord, dus snel maar eens lezen! De complete serie is te lezen op Kobo Plus, dus dat is helemaal fijn!

Italiaanse toestanden van Tamara Haagmans
We moeten nog even wachten op het nieuwe boek van Tamara dat deze zomer zal verschijnen, maar om het wachten een beetje te verzachten heeft Tamara een novelle geschreven over Fleur die voor haar werk naar Italië wordt gestuurd. De novelle is verkrijgbaar voor €2,99, maar ik verwacht dat ‘ie binnenkort ook vast te lezen is met Kobo Plus!

Wie ik gisteren was van Pamela Sharon
Twee jaar geleden las ik het mooie De geur van groen en de schrijfstijl van Pamela Sharon beloofde veel goeds. Nu is haar tweede boek, een YA roman, verschenen. Het boek lijkt me heel bijzonder, dus ik hoop dat ik ‘m snel kan lezen!

Zomerburen van Bianca Robben
Dit boek heb ik eerder deze maand gekocht bij Blossom Books in de B-sale en deze blijft uiteraard niet zo lang ongelezen in de kast liggen. Wellicht is het meer een boek voor in de zomer, maar ik hoop dat de zon binnenkort echt goed tevoorschijn komt, zodat we lekker buiten kunnen lezen.

Jij en ik… samengevat van Annette Rijsdam
Ik heb al eerder iets van deze auteur (onder het pseudoniem Anne May) gelezen, dus ik weet al dat ze kan schrijven. De flaptekst van Jij en ik… samengevat klinkt heel erg tof én het boek is te lezen met Kobo Plus, dus waarschijnlijk/hopelijk duurt het niet te lang voordat ik dit boek kan lezen!

Vergeef me van Stefanie van Mol
Oké, toegegeven, officieel niet van Nederlandse bodem omdat de auteur Vlaams is, maar wat mij betreft hoort ‘ie in dit rijtje. Maar ik heb de eerste twee delen in deze serie gelezen en hoewel het niet mijn favoriete boeken zijn, ben ik toch wel nieuwsgierig naar het laatste deel! Het boek is te lezen met Kobo Plus, dus snel gaan lezen, haha.

Onstuimig van Liz Hartevelt
Een nieuw boek van Liz Hartevelt, yes! Ik heb haar eerste twee boeken, Ongetemd en Verwilderd, met veel plezier gelezen, dus deze mag uiteraard niet ontbreken. Het is nu vooral een kwestie van too many books, too little time, maar dit boek wordt absoluut snel gelezen!

En natuurlijk kijk ik ook uit naar Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy (verschijnt 3 mei), Wedden dat ik blijf van Marijke Vos (verschijnt 1 juni) en Met een beetje geluk van Tamara Haagmans (verschijnt 28 juni), maar aangezien deze nog niet zijn verschijnen liggen ze ook nog niet zodanig op mijn TBR!

Welk boek van Nederlandse bodem zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.