Voorjaar 2021 – Boeken om naar uit te kijken

Een van de leukste dingen om te doen als boekenworm vind ik toch wel de nieuwe catalogi doornemen van de uitgeverijen. Ik kan me daar echt uren mee vermaken en ben echt zo’n iemand die bijna geobsedeerd de sites en issuu checkt of er weer een nieuwe catalogus beschikbaar is. Ik zet de boeken waar ik naar uit weer op een rijtje! Kijk je gezellig mee?

Ik heb de titels weer verzameld per maand en ze op volgorde van verschijning gezet. Alle genres en uitgeverijen staan daarbij door elkaar. De boeken waar ik het meest naar uitkijk zijn dikgedrukt, de schuingedrukte titels staan op mijn radar, maar de kans dat ik ze direct ga lezen is niet zo heel groot. Een gevalletje van bibliotheek of Kobo Plus, of zo! Door op de link van de titel te klikken kun je het beok bestellen of pre-orderen bij Bol.com*.

FEBRUARI

Februari is – anders dan anders – geen maand waar ik enorm naar uit kijk voor de nieuwe boeken. Ik kijk uiteraard uit naar het vierde deel in de Again-serie van Mona Kasten en ik ben heel benieuwd naar een nieuw boek van Angie Thomas. Daarnaast verschijnen de paperbacks van de Long Acre-serie van Roni Loren (aanraders!) en een prachtige herdruk van De sterrengever van Jojo Moyes. Die boeken staan in de kast, maar wil ze jullie graag tippen.

Long Acre 1 t/m 4 – Roni Loren (2 februari, Zomer & Keuning) – nu in paperbacks
Ik vergeet je niet – Gillian King (3 februari, HarperCollins)
Liefde of lust – Vi Keeland (4 februari, Volt) 
De sterrengever – Jojo Moyes (9 februari, de Fontein)
Schaduwland – Robert Bryndza (16 februari, Boekerij)
Voor ik je loslaat – Sally Hepworth (18 februari, Boekerij)
De roos uit het beton – Angie Thomas (25 februari, Moon)
Lief meisje, kwaad bloed – Holly Jackson (25 februari, Volt)
De kustmoorden – James Patterson & J.D. Barker (23 februari, Boekerij)
Hope Again – Mona Kasten (25 februari, Boekerij)

MAART

Maart is ook vrij rustig (wat mijn verlanglijstje betreft) en ik ben vooral heel benieuwd naar het niewste boek van Lois P. Frankel. Ik vond Nice girls don’t get the corner office erg leuk, dus haar nieuwe boek zou ik ook graag willen lezen. Daarnaast kijk ik enorm uit naar het nieuwe boek van Kevin Kwan. Ik heb eerder dit jaar nog getwijfeld of ik niet de Engelse variant zou kopen, maar gelukkig komt Boekerij nu met de vertaling van Sex & Vanity. Can’t wait!

De verborgen apotheek – Sarah Penner (2 maart, HarperCollins)
De goede grap van Norman Foreman – Julietta Henderson (2 maart, de Fontein)
Het spel – Elle Kennedy (4 maart, Volt)
Droomman – Sarah Morganthaler (9 maart, AW Bruna)
Vaarwel Roscoe – Céla van Gastel (9 maart, Boekerij)
Over vijf jaar – Rebecca Serle (11 maart, Cargo)
Nice girls don’t speak up – Lois P. Frankel (16 maart, Boekerij)
Wie ik gisteren was – Pamela Sharon (16 maart, Moon)
Mr. Swipe Right – Nicola May (16 maart, Zomer & Keuning)
Sex & Vanity – Kevin Kwan (19 maart, Boekerij)

APRIL

April wordt fantastisch, want Zomer & Keuning komt met de vertaling van Boyfriend material, een van mijn favoriete boeken van dit jaar! Mensen, dit boek wil je echt lezen! Ook kijk ik uit naar een nieuw boek van Julia Quinn en Jennifer Donnelly. In april hoeven we ons niet te vervelen!\

Vergif – Jennifer Donnelly (7 april, de Fontein)
Ademloos – Jennifer Niven (8 april, Moon)
Wallbanger – Alice Clayton (8 april, Volt) 
De verbannen koningin – Holly Black (8 april, Boekerij)
Boyfriend material – Alexis Hall (13 april, Zomer& Keuning)
Kom mee met mij – Kristen Proby (14 april, Xander)
Didn’t see that coming – Rachel Hollis (14 april, HarperCollins)
Een royale vergissing – Julia Quinn (15 april, Boekerij)

Verliefd op Europa – Roëll de Ram (20 april, Kosmos)
Tot aan de zon en terug – Jill Mansell (20 april, LS Amsterdam)
De moord op Windsor Castle – S.J. Bennett (20 april, Nieuw Amsterdam)
Eens of altijd – J.A. Redmerski (22 april, Volt)
Rage and Ruin – Jennifer L. Armentrout (28 april, Zomer & Keuning)

MEI

Zoals je aan onderstaand lijstje kunt zien kijk ik het meest uit naar mei, want wauw! Een nieuwe Charlotte de Monchy, een nieuw boek van Mhairi McFarlane en een nieuwe Colleen Hoover! Gevalletjes van take my money!

Beter laat dan nooit – Charlotte de Monchy (4 mei, Boekerij)
Terwijl Parijs sliep – Ruth Druart (4 mei, Boekerij)

Droomuitzicht – Sarah Morganthaler (4 mei, AW Bruna)
Niets meer – Anna Todd (6 mei, Boekerij)
Niets minder – Anna Todd (6 mei, Boekerij)
Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin (11 mei, Zomer & Keuning)
Zonnige dagen in het Duincafe – Debbie Johnson (11 mei, Boekerij)
Voor altijd de jouwe – Jennifer Probst (11 mei, Boekerij)
Zoek de zon op – Jenny Colgan (11 mei, LS Amsterdam)
Was je maar van mij – Mhairi McFarlane (11 mei, HarperCollins)
Dreaming of the boy next door – Kristina Forest (12 mei, Young & Awesome)
Een hart zo vurig – Brigid Kemmerer (14 mei, Blossom Books)
Spijt van jou – Colleen Hoover (26 mei, Zomer & Keuning)

Val voor jou – Tijan (26 mei, de Fontein)
Sla je slag – Meghan Quinn (27 mei, Volt)

Dit voorjaar zal mijn verlanglijstje niet enorm lang zijn, maar er staan wel een aantal boeken boven aan mijn lijstje te prijken hoor! Ik kan niet wachten!

Naar welke boeken kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

* Als je via deze linkjes iets besteld krijg ik daar een kleine commissie over waarvan ik bijvoorbeeld de verzendkosten van winacties betaal of andere kosten die zijn ontstaan door Favoritez. Bij de boeken waar geen linkje beschikbaar is zijn de boeken nog niet helaas te vinden op Bol.com.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ohhhh, zo veel prachtige boeken! Ik ben benieuwd naar de boeken van Colleen Hoover, Charlotte de Monchy en Vi Keeland. Ik ben trouwens ook heel blij dat Boyfriend Material vertaald is. Dan kunnen meer mensen dat geweldige boek lezen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.