13 boeken uit mijn eigen kast die ook op Kobo Plus staan

Deze maand is het weer #leesuiteigenkast maand en ik heb ook weer een aantal boeken klaargelegd. Maar alsnog blijft mijn aantal ongelezen boeken echt enorm groot. Precieze aantallen durf ik je niet te geven, maar het zijn er in ieder geval meer dan 100. Ik kwam erachter dat er ook een aantal van deze boeken op Kobo Plus te lezen zijn, dus die tip ik vandaag. Past wel lekker in deze maand, vind je niet?

De tien wensen van Lucy Harte van Emma Heatherington
Dit boek kocht ik vorig jaar op de boekenmarkt en hoewel ik heel benieuwd ben (en ik ook enthousiaste reactie heb gelezen) staat ‘ie nog steeds ongelezen in de kast. Dit is volgens mij echt een tranentrekker en daar moet je af en toe echt behoefte aan. Ik merk dat ik boeken op mijn ereader sneller oppak (als ik er aan denk, dat wel), want het leest makkelijker en ik kan echt overal lezen. Wie weet belandt dit boek nu iets hoger op mijn TBR!

Caraval van Stephanie Garber
Dit boek kocht ik direct bij verschijning want ik was razend benieuwd. Ik begon ook gelijk, maar ik kon er compleet niet in komen. Wellicht lag het aan de periode, want ik heb eigenlijk alleen maar positieve reacties gelezen. De complete serie staat op Kobo Plus, dus ik zou direct verder kunnen als ik eenmaal begin en het bevalt.

Taal is zeg maar echt mijn ding van Paulien Cornelisse
Inmiddels heb ik twee boeken van Paulien gelezen en die smaken absoluut naar meer. Taal is echt mijn dingen En dan nog iets(beide te lezen met Kobo Plus) staan al jaren in de kast, maar nog steeds ongelezen. Volgens mij zijn dit echt de perfecte boeken voor tussen, dus wie weet pak ik ze binnenkort eindelijk op!

Mijn verhaal van Michelle Obama
Deze vind ik heel erg, dat ‘ie nog steeds ongelezen in de kast staat. Nadat ie was verschenen kocht ik de prachtige hardcover in Amsterdam met het doel ‘m gelijk te lezen, maar dat is nog steeds niet gebeurd. Oeps! Ik merk wel dat de dikte en de grootte van het boek me tegenstaat en dat heb je natuurlijk op je ereader veel minder. Snel maar eens in beginnen, want hij lijkt me zo interessant!

Orphan X van Gregg Hurwitz
Thrillers is denk ik wel het genre waarvan de meeste boeken ongelezen in de kast staan. Orphan Xis er zo eentje en ik heb al meerdere malen met het boek in mijn handen gestaan om te beginnen, maar elke keer komt er weer iets tussendoor. Het verhaal lijkt me nog steeds tof, dus vertel jij me maar waarom ‘ie nog steeds op ongelezen staat.

Iets oud & iets blauws van Katie Fforde
Dit boek staat op mijn lijstje om samen met Janneke dit jaar te lezen en ik ben er al twee keer in begonnen en elke keer belandde het boek weer in de kast. Nu staat het boek sinds kort op Kobo Plus en hopelijk ga ik er sneller doorheen als ik het boek digitaal lees. Het verhaal klinkt namelijk wel schattig (niet voor niets dat ik ‘m heb gekocht natuurlijk).

Omdat ik je mis van Kate Eberlen (ook bekend als Miss you)
Dit boek heb ik jaren geleden gekregen van een van de dames van de Hebban Feelgood Club en ik wil ‘m heel graag lezen, maar om de een of andere manier begin ik er gewoon niet in. Stom hea? Het boek is later als herdruk verschenen met de titel Miss youen die is dus te lezen op Kobo Plus. Hij is toegevoegd aan mijn leeslijst!

Huis van glas van Len Vlahos
Dit boek won ik bij een winactie, want de flaptekst klinkt zo tof. Maar het boek belandde in de kast en staat daar sindsdien al een hele tijd. Ik vind echt dat daar een keer verandering in moet komen, dus vandaar dat ik ‘m heb toegevoegd aan Kobo Plus. Wie weet wordt ‘ie nu eindelijk een keer gelezen.

It Only Happens in the Movies van Holly Bourne
Dit boek kocht ik vorig jaar in Zuid-Afrika en ik ben op ongeveer 20% maar toen belandde ‘ie weer in de kast (don’t ask why). Ik zag laatst dat ‘ie ook op Kobo Plus staat (er staan sowieos heel veel toffe Engelse boeken op KP), dus nu staat ‘ie op mijn ereader. Leest een stuk makkelijker en fijner dan die Engelse kleine paperbacks!

Dochters van anderen van Amy Gentry
Nog een thriller en deze kocht ik vorig jaar op de boekenmarkt. Toegegeven, enkel omdat de cover en zijkant echt enorm tof is. Overigens klinkt het verhaal ook heel tof, dus ook daarom moet ik ‘m lezen. Best wel zin in nu, nu ik dit schrijf, haha!

Ikigai van Héctor Garcia & Fransesc Miralles
Dit boek staat ook al jaren in de kast (trieste boel hoor), maar lijkt me ook heel tof. Sowieso lees ik steeds meer non-fictie natuurlijk en dan past dit boek heel mooi in het rijtje! Ik denk dat we allemaal wel eens behoefte hebben aan wat meer ikigai in ons leven en hopelijk kan dit boek mij daar bij helpen.

Waarschijnlijk is het liefde van P.Z. Reizin
Dit boek kocht ik twee jaar (ja, hier staat inderdaad twee jaar) geleden op een boekenmarkt voor heel weinig geld, ondanks dat ‘ie nog maar net was verschenen. Mijn doel was om ‘m gelijk te lezen, maar ja, zoals je ziet is dat niet gelukt. Het verhaal klinkt nog steeds tof, dus snel lezen die hap!

Welk boek moet ik écht snel gaan lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.