Boekenbuit mei 2024

Mei was een heerlijke maand qua nieuwe boeken. Ik heb mezelf vooral op lekker veel boeken getrakteerd, ondanks dat ik amper wat heb gelezen haha. Dit is ook de eerste boekenbuit in jaren dat ik meer nieuwe boeken heb toegevoegd dan dat ik in die maand überhaupt heb gelezen, oeps! Kijk je gezellig mee?

Ik kreeg in mei vijf recensie-exemplaren binnen. Allereerst Radiostilte, het nieuwste boek van Alice Oseman. Mijn recensie lees je hier!

Daarnaast kreeg ik Rule of the Aurora King en die lees ik vandaag (toevallig, haha). Mijn recensie lees je volgende week in het kader van de blogtour.

En als laatste nog drie boeken van Boekerij: Een prachtig slotakkoord, Moord in de familie en De ongeschikte erfgenaam. Alledrie heel erg nieuwsgierig naar, dus hopelijk kan ik ze snel lezen (en dan verschijnen uiteraard de recensies snel online).

En verder kocht ik lekker veel Engelse boeken. Ik kocht Only and Forever, het laatste deel in de Bergman-serie van Chloe Liese. De andere delen heb ik allemaal via Kobo Plus gelezen, maar deze kwam niet op Kobo Plus dus kocht ik de paperback. Nu moet ik natuurlijk ook de andere delen hebben, dat snap je!

En daarnaast bestelde ik nog The Idea of You en Everyone In My Family Had Killed Someone.

En als laatste kreeg ik van Vin Late Bloomer, het nieuwste boek van Mazey Eddings. Het is haar eerste F/F romance, dus heel benieuwd hoe ik die ga vinden.

Op aanraden van Evelyn bestelde ik Voyage of the Damned en ik kan niet wachten om er in te beginnen. Ook bestelde ik The Reappearence van Rachel Price, in een prachtige editie. Grote kans dat deze lang ongelezen in de kast komt, maar mooi is ‘ie wel!

Twee pre-orders kwamen binnen: This Summer Will be Different en The Paradise Problem. Ik heb ze allebei gelezen inmiddels. The Paradise Problem vond ik tof, This Summer Will Be Different heeft mijn verwachtingen niet helemaal waargemaakt.

Een heerlijke stapel waarvan ik er nog een aantal moet lezen, maar dat is natuurlijk compleet geen straf!

Heb jij nog nieuwe boeken toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.