Dingen die ik weer wil doen als het weer mag

Ik denk dat we allemaal wel een lijstje hebben met dingen die we weer willen doen als het weer ‘mag’. Hoewel ik niets te klagen heb, merk ik ook dat ik best veel zin heb om weer lekker ons ding te doen, de deur uit te gaan en weer andere mensen te zien. Ik kan in ieder geval niet wachten en vandaag deel ik mijn lijstje met jou!

Een dagje Deventer
Vorig jaar hebben we echt een mega fijn dag in eigen stad gehad, dat voelde als een mini-vakantie. We gingen ergens lekker ontbijten, beetje wandelen, lekker genieten van de zon, taartjes eten en lekker het terras op. Ik wil heel graag een herhaling van die dag en ik zou ‘m dan graag beginnen met een ontbijtje bij Eigenwijs. Dat is een van mijn favorieten in de stad en ze hebben daar zulke lekkere broodjes! Daarna beetje winkelen, boeken scoren bij Praamstra, taartje eten op het terras en dan uiteindelijk de dag afsluiten op het Deventer stadsstrand. Sounds pretty perfect!

Naar de bioscoop
Tot januari gingen we elke week minimaal één keer naar de film en nu zijn we al bijna twee maanden niet meer geweest. Vlak voordat de lockdown begon stonden we op het punt om onze VUE Movie Pass nieuw leven in te blazen, maar we dat hebben we dus niet gedaan. Ik heb wel heel veel zin om een aantal toffe films in de bioscoop te zien, dus ik ben benieuwd welke films er straks weer draaien als de bioscopen weer open zijn!

De leukste dates met vrienden
Ik kan ook niet wachten om vriendinnen weer te zien! Helaas hebben Janneke en ik twee dates moeten afzeggen door de lockdown en ook lieve Lau heb ik al weken niet meer gezien! Het liefst willen we snel afspreken, maar we wachten nog even netjes voordat het weer kan. Ook lieve Anouk is (helaas) weer terug van haar afgebroken wereldreis en ik kan ook niet wachten om haar weer te zien na zo’n lange tijd!

Een dagje Amsterdam
Naast Deventer heb ik ook heel veel zin in een dagje Amsterdam. Ik wil al tijden naar het Moco Museum en heb ook zin om lekker een rondje door de Pijp te doen. Toen het nog kon heb ik daar bij Waldo’s heerlijke taartjes gehaald en die waren zeker voor herhaling vatbaar! Ook wil ik graag macarons halen bij Tout Patisserie! Wel verwacht ik dat het de eerste tijd enorm druk zal zijn in de hoofdstad, dus we wachten maar even als alles weer een beetje is gaan liggen.

Een dagje naar Scheveningen (of zelfs een nachtje)
Ik mis het strand wel een beetje. Ik heb echt mega zin om een fijne strandwandeling te maken, bij een strandtentje een drankje doen en lekker rondslenteren op de boulevard en de pier. Zodra het weer kan gaan we heel snel een dagje naar het strand!

Reizen
Eh, inkoppertje natuurlijk, maar ik kan niet wachten om weer op reis te gaan! Helaas hebben we onze combistedentrip naar Spanje moeten annuleren (eigenlijk zouden we daar nu zijn!) en ik ben een beetje bang dat het weekendje Champagne in juni ook niet doorgaat. Natuurlijk hebben we onze grote reis in september (fingers crossed dat we die gewoon kunnen maken), maar zodra het kan zullen wij heel snel een (mini)tripje boeken, haha!

Met de trein naar het werk
Dit klinkt misschien een beetje gek, maar ik mis het treinreizen naar het werk best wel een beetje. Over het algemeen vind ik thuiswerken echt heerlijk (ik ben veel productiever en natuurlijk scheelt het 2,5 uur reistijd op een dag), maar ik wil straks echt wel weer een paar uurtjes extra leestijd, ha! Ik merk dat ik nu veel minder lees en dat mis ik best wel!

Een tuinfeestje geven
Volgende maand is mijn vriend jarig en het is maar de vraag of het we echt kunnen/mogen vieren. Normaal gesproken zijn wij sowieso niet echt van het vieren, maar ik denk dat we allemaal wel de behoefte hebben aan samenzijn als dit zo goed als allemaal voorbij is. Een BBQ-feestje met lekkere dingen, taartjes en toetjes, helemaal zin in!

Wat wil jij allemaal doen zodra het weer kan/mag?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Sommige dingen herken ik echt wel.
    Was net in januari weer gaan zwemmen elke week samen met mijn vriendinnetje…. ging echt goed.. en nu heb ik haar ook al die tijd niet meer gezien.

    Ik zou ook een dagje heerlijk naar het strand willen gaan met mijn man en onze meiden ..

    En daarnaast de Efteling overvallen, want wat missen de meiden onze regelmatige bezoekjes aan roodkapje en assepoester. Aan jolie en Jet en pardoes en pardijn. Dus ons abonnement zal dan weer veelvuldig gebruikt worden..

    En nu het einde van onze verbouwing in zicht komt. Wilden we graag iedereen die ons geholpen heeft uitnodigen voor een BBQ bij ons thuis… hopelijk mag dat straks in juni of juli weer…

  2. Leuk artikel!! En sommige dingen wat we eerder zo ‘normaal’ vonden zijn nu dan weer ‘speciaal’ als we het weer mogen doen haha. Ik zou het vooral fijn vinden om weer wat meer face to face contact te kunnen hebben met familie en vrienden en dat we gewoon weer eens gezellig kunnen gaan shoppen, maar ook een bezoekje aan de bios lijkt me zo leuk weer. Ik zou graag ook een weekendje in een leuke stad boeken ergens en het liefst waren we dit jaar lekker naar Mallorca gegaan in de zomervakantie – iets waar we normaal echt naartoe leven. Hopelijk volgend jaar weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.