Mijn TBR-stapeltje voor februari

Normaal gesproken schrijf ik nooit een artikel met een TBR voor een bepaalde maand (met #leesuiteigenkast uitgezonderd dan). Maar voor februari heb ik een aantal toffee boeken klaarliggen om te lezen en waar ik ook heel erg benieuwd naar ben. Vandaag neem ik je daarom mee in mijn TBR voor februari die klaarligt! Lees je mee?

China Rich Girlfriend van Kevin Kwan
Allereerst ligt China Rich Girlfriend op mij te wachten. Ik kreeg dit boek onder de boom afgelopen kerst en ik ben heel benieuwd naar het vervolg op het bijzonder Crazy Rich Asians. Inmiddels is ook het derde deel verschenen, dus als ik kan kan ik zo verder (wel eerst aanschaffen, dan!).

The Burning Shadow van Jennifer L. Armentrout
Dit boek is ook al geen dunnetje, maar ik hoop ‘m nu wel eindelijk te lezen. Vorig jaar was ik erg enthousiast over The Darkest Star, een spin off van de Lux-serie van Armentrout. Ik kocht het vervolg direct na mijn verjaardag in Den Bosch, maar vooralsnog ligt ‘ie nog steeds ongelezen in de kast. Hopelijk kan ik daar in februari verandering in brengen!

Nice girls rule van Fran Hauser
Nog een boek dat ik vorig jaar kreeg, namelijk voor mijn verjaardag. Ik heb vorig jaar Nice girls don’t get the corner office met veel plezier gelezen en dit boek wordt gezien als een soort tegenhanger daarop. Ik ben heel benieuwd wat ik hiervan ga vinden, vooral omdat ik nu ook al een tijdje op kantoor zit! Het boek is een stuk dunner dan de twee boeken hierboven, dus dit boek zal wel snel gelezen worden!

Alles is onderhandelbaar van Meg Myers Morgan
Dit boek kreeg ik deze maand binnen en hoop ik gelijk in februari te lezen. Het was een verrassingspakketje, maar het boek lijkt me ontzettend interessant! Maar aangezien ik ook al Nice girls rule wil lezen in februari weet ik niet in hoeverre ik nog een non-fictie ga lezen! Maar we zullen zien!

Nog wat boeken van de bibliotheek
Naast bovenstaande vier boeken heb ik ook nog wat boeken van de bibliotheek die ik graag wil lezen. Het zijn er alleen wel wat veel en ik ben bang dat ik zie niet allemaal uit ga krijgen deze of volgende maand. Toch hoop ik er zoveel mogelijk gelezen terug te brengen naar de bibliotheek! Hoewel ik ze natuurlijk allemaal wil lezen ben ik toch wel het nieuwsgierigst naar Vind me en Het geheime recept van familie. 

Muggenland & Hotel Lonely Hearts met Janneke
Begin dit jaar kwamen Janneke en ik erachter dat we best veel dezelfde boeken nog ongelezen in onze kast en op onze e-reader hebben staan. We besloten onze lijstjes naast elkaar te leggen en een selectie te maken met boeken die we dit jaar samen willen lezen. Zo ruimen we én onze TBR een beetje op en lezen we gezellig samen! In januari lazen we De PS. I love you club van Cecelia Ahern en in februari gaan we proberen om Muggenland van David Arnold (fysiek in de kast) en Hotel Lonely Hearts van Heather O’Neill (zowel fysiek als digitaal) te lezen. Ik ben benieuwd of het ons lukt!

Verder wil ik mijn TBR niet te hoog maken (ha!), want er verschijnen een aantal hele mooie boeken deze maand. Zo kijk ik enorm uit naar De Bromance Boekenclub, De Waarheid van Colleen Hoover en Begin Again van Mona Kasten. Hopelijk kom ik in een heerlijke leesflow volgende maand en kan ik heel veel nieuwe favorieten lezen!

Welk boek zou jij graag willen lezen volgende maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.