‘Oude’ boeken op mijn wishlist

Vandaag, op deze eerste woensdag van de maand, geen boekenbuit artikel, aangezien ik aan de andere kant van de wereld zit. Daarom verschijnt er volgende maand een boekenbuit van september en oktober! Een tijdje geleden deelde ik in een column dat ik eigenlijk alleen maar boeken bij verschijning koop. Daarna verdwijnen boeken over het algemeen al snel van mijn radar, tenzij ze makkelijk te vinden zijn op de boekenmarkt. Echter staan er toch nog wel een aantal oudere boeken op mijn wishlist en die deel ik vandaag met jou!

Muidhond van Inge Schilperoord
Dit boek staat al heel erg lang op mijn nog te lezen stapel en eigenlijk ook wel op mijn to buy lijstje. In deze roman lees je over de worstelingen van een pedofiel en de flaptekst maakte me echt gelijk de eerste keer al nieuwsgierig. Ik zag dat er een herdruk is voor slechts €12,50 dus wie weet belandt het boek binnenkort in mijn (digitale) mandje! (En nee, een herdruk zie ik niet als nieuw boek haha)

De poppenmaker van Krakau van R.M. Romero
Dit boek is echt een gevalletje van een prachtige cover. Het verhaal draait om de Tweede Wereldoorlog, maar is volgens mij op een hele sprookjesachtige manier verteld. Ik lees de laatste tijd weinig boeken over de oorlog, maar ik hoop dat dit boek daar weer verandering in gaat brengen! Ik zag dat boek voor €7,99 bij Boekenkraam te koop is, dus wie weet trakteer ik mezelf binnenkort wel!

Onoverwinnelijk van Lesley Livingston
Alweer 2,5 jaar geleden las ik Onverschrokkenvan Lesley Livingston. Hier is de recensie nooit online verschenen, want ik schreef de recensie destijds voor Bol.com, maar ik vond het echt een aanrader. Dit schreef ik in mijn recensie:

Onverschrokken heeft een bevredigend einde, maar laat je toch een beetje hongerig naar het vervolg. Met dit boek heeft Lesley Livingston een spannend en stoer verhaal geschreven met spannende elementen en kick-ass vrouwen. Fallon, Tris en Katniss heten je welkom bij de club!

Zoals je kunt lezen ben ik altijd benieuwd gebleven naar het vervolg en die is alweer 1,5 jaar oud. Staat op mijn wishlist dus!

Lampje van Annet Schaap
Ik lees eigenlijk zelden kinderboeken, maar ik heb zoveel goede verhalen gehoord over dat ik hem graag een kans wil geven. Daarnaast is het boek ook echt een pareltje, dus gewoon eentje die in de kast hoort. Het boek schijnt ook heel goed te lezen te zijn voor volwassenen, dus ik ben benieuwd!

De overige delen van de Helen Grace-serie van M.J. Arlidge
Hoewel ik enkel de eerste twee delen van de serie al heb gelezen, staan deel 3 t/m 5 al wel te wachten om gelezen te worden. Ik vind de covers echt fantastisch, dus het is mijn doel om de hele serie compleet te hebben. Daarom ben ik nog op zoek naar Wie niet weg is, Klein klein kleutertje en In de maneschijn.

Welke boeken staan nog op jouw lijstje die al wat ouder zijn?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.