Boekenbuit november 2018

Jongens, jongens, wat was november een fantastische maand voor mijn boekenkast. Er stonden een aantal boeken hoog op mijn verlanglijstje en ik heb ze zo ongeveer allemaal mogen toevoegen! Zo was ik onder andere jarig waarvoor ik een tof boek kreeg, mocht ik een aantal prachtige recensie-exemplaren ontvangen en bestelde ik vier boeken bij de Boekenkraam tijdens Black Friday! Kijk je gezellig mee? 

In november mocht ik voor Favoritez drie recensie-exemplaren ontvangen en hoewel ik ze alledrie natuurlijk erg tof vind, ben ik het trotst op Verlangen, het vierde deel in De Royals-serie van Erin Watt. Als je mijn recensie vorige week hebt gelezen of mij op Instagram volgt kon je al zien dat mijn quote op de achterkant staat, zo tof! Heel trots momentje hoor! De recensie van het enorm fijne boek Ik ben je niet vergeten van all time favorite auteur Christina Lauren staat ook al online en dit boek is echt een aanrader! Tip voor je verlanglijstje! Zee van verlangen lees ik nu, dus de recensie komt snel online! Dankjewel Uitgeverij de Fontein en Xander Uitgevers!

Deze pareltjes kreeg ik voor mijn verjaardag! 67 seconden kreeg ik van mijn ouders (♥) en ik ben er heel erg benieuwd naar! Dat boek staat sowieso op mijn planning voor deze maand! Van mijn vriend kreeg ik het nieuwste tafelboek van Lonely Planet en er staan zoveel toffe plekken in waar we nog heen willen. Wanneer kunnen we weg?

Op Black Friday had de boekenkraam toffe aanbiedingen en net als vorig jaar gooide ik mijn mandje vol. In eerste instantie had ik voor zo’n €40 boeken in mijn mandje, maar ik heb het terug weten te brengen naar dit stapeltje voor €18,-, lekker toch? 🙂 Ik ben vooral erg nieuwsgierig naar de dichtbundels van Rupi Kaur. Zodra ik deze heb gelezen lees je hier de recensie op de site. Van de twee thrillers die ik heb gekocht moet ik nog wel eerst de voorgaande delen lezen, maar ach, dan staan ze alvast in de kast! 😉

Sinds wij in ons nieuwe huis wonen zit er een groot winkelcentrum in de buurt waar o.a. de Bruna zit. Als ik bij meerdere winkels boodschappen ga doen kan ik het nooit laten om eventjes naar binnen te wippen en ik kon het niet laten om deze te laten liggen. Inmiddels heb ik ‘m uit en mijn recensie verschijnt a.s. vrijdag online! Zie ik je dan?

Voor Hebban mocht ik het nieuwste boek van Chantal van Gastel ontvangen en ik vind de cover zo tof! Heerlijk winters en die roze letters springen eruit! Ik kan niet wachten om te beginnen!

Zo een hele fijne boekenbuit waarvan er een aantal recensies al online staan! Welk boek zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.