Boekenbuit december 2017

December is weer voorbij en dat betekent dat we weer een teruggaan blikken op de nieuwe boeken in die maand! Ik heb een aantal prachtige titels gekocht/gekregen en ik kijk er stuk voor stuk naar uit om ze allemaal te gaan lezen! Kijk je mee? 

In december mocht ik drie hele toffe recensie-exemplaren ontvangen. Van uitgeverij Zomer & Keuning ontving ik het vierde deel in de Flight & Glory-serie. In Onweerstaanbaar gaat het verhaal van Ember en Josh verder. Mijn recensie verscheen al online. Ook lag heel onverwachts (maar ook heel erg tof) het nieuwste (en tevens laatste) deel van de Stouter-serie in mijn brievenbus! Zo gaaf, dankjewel Xander uitgevers! Ik vond het verhaal echt fantastisch en ik ga deze serie (zeer binnenkort) opnieuw lezen! I love it! ♥ Ook van dit boek verscheen mijn recensie al online! Als laatste mocht ik voor een groepsrecensie op WLFG een vooruitleesexemplaar van de nieuwe Charlotte de Monchy ontvangen: Eens gegeven. Ik heb wederom genoten van haar nieuwste boek en volgende week lees je de recensie hier op de blog!

In december trakteerde ik mezelf ook op een soort kerstcadeautje. Via marktplaats kocht ik Iskari en Losgelaten en deze verkoper verkocht ook nog de gave totebag van ACATOR, Sticky bookmarks en een tijdschrift. Ik bestelde ze allemaal, als een soort leuk kerstpakketje! Vooral naar Iskari ben ik heel benieuwd dus de recensie zullen jullie waarschijnlijk snel online lezen!

En toen was het kerst! Bij mijn schoonouders had ik de prachtige nieuwe uitgave van Jane Eyre van uitgeverij Rainbow gevraagd dus daarvan wist ik al bijna zeker dat ik ‘m zou krijgen. Op het lijstje voor mijn vriend had ik Alter Ego neergezet, maar hij vind het niet heel erg leuk om boeken voor mij te kopen (geen idee waarom ;)). Het was dan ook een hele verrassing dat dit boek onder de boom lag! Yay! Snel gaan lezen, dus!

Een hele bescheiden, maar vooral hele toffe boekenbuit in december! Heel erg blij mee!

Heb jij een boek onder boom gekregen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.