Onbezorgd & onbepaald – Christina Lauren

Wauw, ik kan niet geloven dat een van mijn favoriete series nu echt, echt tot een einde is gekomen! Toen ik de eerste drie delen uit deze serie jaren geleden voor de eerste keer las had ik nooit kunnen denken dat ik zoveel mooie, fijne en lieve avonturen met al die toffe personages mocht beleven. Ik weet zeker dat ik deze serie nog heel vaak ga herlezen!

De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die stage loopt bij het bedrijf waar Niall werkt. Hij valt als een blok voor de ambitieuze stagiaire. Zo ver van huis is het makkelijk om de echte wereld te vergeten, maar hoe zal het het kersverse koppel vergaan wanneer ze weer terug zijn in Londen?

Zoals je in mijn recensie van Onbetrouwbaar kon lezen, vond ik het jammer dat ze het verhaal van Ruby en Niall niet hadden vertaald. Onbetrouwbaar was namelijk officieel het vijfde deel, maar werd in Nederland als het vierde deel gepresenteerd. Met Onbezorgd hebben ze gelukkig ook het ‘vierde’ deel naar Nederland gehaald! Ik ben zo blij dat ze Nialls verhaal hebben verteld, wat een heerlijke man en een fantastisch verhaal! I like! 

Niall is een heerlijke man, zoals ik net al schreef. Als je de andere boeken van Christina Lauren hebt gelezen weet je dat ze er heel erg goed in zijn in het beschrijven van een hele knappe en sexy man, maar met Niall zijn ze nog net iets verder gegaan. Hij is origineel en helemaal niet zo’n vrouwenverslinder als de andere mannen zijn. Anders dan anders en dat maakte het erg verfrissend om over te lezen, echt tof! Hoewel denk ik niemand Chloe en Bennett van hun eerste plek kunnen stoten, is Niall met Ruby ook een echte favoriet!

Ik weet niet 100% zeker of ik dit al eerder heb aangekaart bij de andere recensies, maar wat een enorm pluspunt is van deze boeken zijn de stoere en geweldige vrouwen. Allemaal zijn ze stuk voor stuk kick-ass ladies die helemaal voor hun carrière gaan en zich niet tegen laten houden door een man. Tegelijkertijd laten ze ook zien dat het helemaal niet verkeerd is om af en toe een concessie te doen voor de liefde van je leven. Yes, de vrouwen uit de Stouter-serie zouden hele goede rolmodellen zijn!

Ik weet het, eigenlijk is deze recensie behoorlijk saai, want het is wederom een heerlijk boek in de serie. De auteurs weten hoe ze toffe personages op papier moeten zetten die realistisch zijn en daarnaast zijn ze ook een kei in geweldige seksscènes! Hoewel ik het ontzettend jammer vind dat deze serie tot een einde is gekomen met dit deel, vond ik het zeker een fijn deel om het af te sluiten. Mocht je nog niet in deze serie zijn begonnen: DOEN!

Ben jij al in deze serie begonnen?

Liefs,
Marleen

Titel: Onbezorgd & onbepaald ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 415 ♥ ISBN: 9789401607544 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek als recensie-exemplaar mogen ontvangen, bedankt Xander Uitgevers! 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ja, ik hoef alleen dit boek nog te lezen en dan is de serie ook voor mij klaar. Door deze recensie heb je mij nu nog nieuwsgieriger gemaakt naar het liefdescerhaal van Niall en Ruby. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.