Merry Christmas! ♥

Lieve lezers,

Ik wil jullie allemaal een hele fijne, leuke, mooie en gezellige kerst toewensen. Hopelijk heb je twee geweldige dagen in het vooruitzicht, gevuld met mooie momenten! Eet niet teveel (alhoewel, ga ik waarschijnlijk ook doen), lees af en toe een boek  en neem soms ook een momentje voor jezelf. Enjoy!

De komende dagen verschijnt er elke morgen een jaaroverzichtje online. Denk bijvoorbeeld aan de eindstand van mijn reading challenges, een lijstje met mijn favoriete boeken, een overzichtje van mijn reizen in 2017 (spoiler: het zijn er asociaal veel) en een terugblik op mijn hele jaar! O en omdat het natuurlijk maandag is (en de recensies de laatste tijd behoorlijk schaars waren hier) vanmiddag ook nog een recensie online! Zie ik je dan?

Nogmaals, een hele fijne kerst! ♥

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.