Wishlist: Kerst 2016

Alweer een artikel over cadeautjes voor kerst? Jazeker! (Ik beloof dat dit het laatste artikel zal zijn ;)) Vandaag deel ik een (eigenlijk beste korte) wishlist voor kerst. Ik heb een aantal dingen op mijn lijstje gezet en mijn lijstje is momenteel al in de handen van verschillende ‘kerstmannen en kerstvrouwen’ terecht gekomen! Benieuwd wat ik hoop dat er onder de kerstboom ligt? Lees snel verder! 

Precies een maand geleden werd ik 21 en daarvoor had ik een verlanglijstje opgesteld (je vind ‘m hier). Ik heb zo ongeveer alles gekregen (of zelf gekocht, whoops!) dus voor kerst moest ik wat nieuws bedenken. Gelukkig zijn er altijd nog wel leuke dingetjes die ik graag zou willen hebben.

Als boekenwurm hoop ik natuurlijk dat er een paar boeken onder boom zullen liggen. Zo heb ik Rebel (het vervolg op Reboot) gevraagd bij de schoonfamilie. Bij mijn ouders staat het boek Voor altijd… geliefd op mijn lijstje. Dit is het vervolg op Voor altijd… gezien en als je mijn recensie hebt gelezen weet je dat ik dit boek helemaal fantastisch vond!

Ik ben altijd op zoek om leuke dingen te doen samen met mijn vriend dus het nieuwste Bucketlist voor koppels lijkt me ontzettend leuk! Ik gaf mijn ouders het normale Bucketlistboek cadeau voor hun 25-jarige huwelijk en het is echt een heel leuk boek! Zodra ik zag dat er ook een variant voor koppels zou verschenen stond het boek op mijn verlanglijstje voor de feestdagen.

Vorige week verscheen er een artikel online met leuke cadeautips voor hem en haar en daarin schreef ik over de leuke mokken die de Hema verkoopt. Deze mok heb ik zelf ook op mijn lijstje gezet. Ik ben dol op leuke mokken en deze zijn echt überschattig. ♥

En toen liep ik een beetje vast… Het is een goed teken als je niet zoveel te wensen hebt, toch? Maar goed, de vragen over mijn wensen bleven komen dus ik ging nog even diep nadenken. Bij de schoonfamilie heb ik nog een bon van de mijn grote blauwe vriend Bol gevraagd en een bon van de Vero Moda. Er verschijnen nog genoeg leuke boeken in het nieuwe jaar dus een bon komt altijd van pas, toch? Ook bij de Vero Moda kan ik vaak genoeg voor iets leuks slagen en met een bon is het nog leuker shoppen! I like! 

Voor mijn vriend werd het een ander verhaal. Ik weet dat hij echt zelden een boek voor mij koopt dus dat hoefde ik niet te vragen. Ik heb nog steeds geen idee wat ik kan vragen, maar ik zou het leuk vinden om wat bakspulletjes te krijgen. Ik ben van plan om mijn baking skills te oefenen in het nieuwe jaar en daarbij komt bijvoorbeeld een leuk schort, mooie vormen en deegroller goed van pas. Verder laat ik me helemaal verrassen… 😉

Wat staat er allemaal op jouw wishlist?

Liefs,
Marleen

Benieuwd wat er voor mij allemaal onder de boom zal liggen? Ik zal het allemaal laten zien in de ‘December buit’ die begin januari online zal staan! So stay tuned… Ook zal ik op Instagram vast een fotootje delen! Volg je mij daar al? 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.