Wishlist: Mijn 21e verjaardag

Volgende week ben ik jarig en word ik 21 jaar! Officieel volwassenen, ha! Ik ben niet van plan mijn verjaardag te vieren, dus ik verwacht eigenlijk ook niet echt cadeautjes (mag natuurlijk wel, hè!). Maar ik heb wel een lijstje met dingetjes die ik graag zou willen krijgen! Kijk je mee? 

Als mensen mij vragen wat ik voor mijn verjaardag wil, weet ik dat nooit. Standaard antwoord: ‘Doe maar geld.’ Dit jaar heb ik ongeveer het hele jaar een lijstje bijgehouden met allerlei leuke dingen die op mijn wishlist staan:

wishlist-verjaardag-21

Ik wil al heel lang een nieuw horloge. Ik vind de vintage collectie van Oozoo erg mooi, maar ik heb de horloges laatst in het echt gezien en vind ze helaas te dun. Ik ben op zoek gegaan naar andere horloge en ik vond deze twee. De linker is van Lucardi en vind ik een elegante stijl hebben. De rechtse in van Oozoo en vind ik iets stoerder. Ik vind ze allebei erg gaaf, dus ik laat mij gewoon verrassen. Ha!

Natuurlijk mag een boek op mijn verlanglijstje niet ontbreken! Ik heb al paar keer Siren in mijn (digitale) mandje gehad, maar nam het boek elke keer niet mee. Ik hoop echt dat ik ‘m voor mijn verjaardag krijg! Ik heb genoten van de Selectie-serie en hoop dat dit boek net zo mooi en sprookjesachtig is (en stiekem hoop ik natuurlijk dat ik ook de te gekke boekenlegger erbij krijg ;)).

In februari stappen wij op het vliegtuig naar de wereldstad New York (heb je mijn voorbereiding al gezien?). Ik ben dol op het verkennen van nieuwe steden en daarbij vind ik de boekjes van Time to Momo (voorheen 100%) erg handig. Ik denk dat de nieuwste druk van New York zeker een extra dimensie aan onze trip kan geven.

De laatste tijd draag ik nog maar zelden oorbellen, maar ik vind het wel heel mooi en vrouwelijk om oorbellen in te hebben. Vorig jaar had ik erg mooie knopjes die best groot waren. Helaas ben ik ze op vakantie verloren. Je kunt mij dus heel erg blij maken met nieuwe knopjes, rond de 7 à 8 millimeter doorsnee, zoiets als hierboven staat!

Pyjama’s! Je kunt ze nooit genoeg hebben! Ik vind deze pyjama van de H&M erg leuk en past perfect bij het reisboekje natuurlijk! 😉

Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, ben ik niet zo’n fan van koken. De keuken is dan ook mijn minst favoriete plekje van het huis, maar toch ben ik wel dol op kookboeken! Mijn vriend en ik weten vaak niet wat we moeten eten en zijn altijd op zoek naar recepten voor een lekkere maaltijd. Hopelijk kan dit kookboek van de blog Lekker en Simpel ons hierbij helpen, maar met 200 hoofdgerechten moet dat wel goed komen!

Wat staat er nog op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

PS Ik ben volgende week maandag jarig, maar het weekend ervoor staat in het teken van ‘Birthdayposts’. Zie ik je dan?

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.