Wishlist: Boeken die nog op mijn verlanglijstje staan

Zoals elke boekenliefhebber heb ik ook altijd een lijstje met boeken die nog op mijn wishlist staan. Dit kunnen boeken zijn die al een tijdje verschenen zijn, maar ook boeken die binnenkort in de winkels zullen liggen. Ik weet het, dit artikel lijkt een beetje tegenstrijdig met de post van afgelopen zondag, maar er zijn gewoon boeken die je direct zal lezen zodra je deze boeken in je handen hebt of boeken die je gewoon heel graag in je kast wilt hebben. Dus bij deze, een lijstje waar je hebberig van wordt. 

9 november – Colleen Hoover
Er zijn van die auteurs waarvan je gewoon alle boeken van wilt lezen. Colleen Hoover is zo’n auteur en gelukkig verschijnt begin juni een nieuw boek in Nederland. Uitgeverij Zomer & Keuning haalt een van haar populairste boeken naar Nederland, yes! Ik heb het boek al gereserveerd en zodra het boek beschikbaar is heb ik het als het goed is in huis. Ik kan niet wachten!

Alleen op de wereld – Hector Malot
Dit boek is jeugdsentiment. Mijn oma heeft een mooie, oude druk van het boek en ik ben er vroeger regelmatig uit voorgelezen. Ook heb ik vroeger de musical gezien en ik ben nog steeds onder de indruk van het verhaal. Vorig jaar verscheen het verhaal in een nieuw jasje en ik ben echt een groot fan van de nieuwe geïllustreerde versie. Ik zou het boek ook eindelijk zelf een keertje willen lezen en wil dit boek graag aan mijn kast toevoegen. ♥

Brieven aan de duisternis – Brigid Kemmerer
Ik heb het mijn doel gemaakt om alle boeken van uitgeverij Young & Awesome te lezen en ze maken het niet heel moeilijk met al die toffe titels die ze uitgeven. Gisteren las ik Donkerblauwe woorden uit (de recensie lees je binnenkort) en het is een heerlijk lief en romantisch verhaal. Ook Brieven aan de duisternis, die in juni verschijnt, lijkt me een prachtig verhaal die je met een brok in je keel achter laat.

Winter – Marissa Meyer
Ook al heb ik Cress nog niet gelezen staat Winter hoog op mijn verlanglijst. Ik denk dat ik ga wachten tot ik ook Winter in huis heb zodat ik gelijk verder kan lezen. De wereld die Marissa Meyer in de boeken heeft geschetst is echt geweldig en ik kan niet wachten om nieuwe sprookjes te ontdekken. Winter verschijnt eind juni, dus ik weet niet helemaal of ik het boek voor mijn vakantie lees maar anders is dit het eerste wat ik zal doen in augustus!

World of Wanderlust – Brooke Saward
Ik ben dol op reisboeken. Ik heb een stapel met reisboekjes van allerlei bestemmingen en ik ben ook trotse bezitter van 4 prachtige tafelboeken van Lonely Planet. Bij Blossom Books is recent een boek verschenen van reisblogger Brooke Saward en het boek is zo mooi! Ik heb ‘m gisteren in het echt gezien bij de AKO en wat een plaatje! Heel hoog boven aan mijn wishlist! ♥

Strijd om Verona – Melinda Taub
Ik ben dol op romantische verhalen en al helemaal als ze in een wat onbekende en ongewone setting afspelen. In Strijd om Verona lees je het verhaal nadat Romeo en Juliet zijn overleden. Het verhaal lijkt me ontzettend tof, maar alleen om de cover zou ik het boek al willen, ha! O, en had ik al gezegd dat het een hardcover is? I love hardcovers! 

De voordelen van onbeantwoorde liefde – Becky Albertalli
Dit boek lijkt me echt fantastisch, maar ik ben er nog niet helemaal uit of ik het boek ook daadwerkelijk zal kopen. Ik heb ‘m namelijk gisteren opgehaald bij de bibliotheek, dus zou het dan een beetje zonde vinden om ‘m dan alsnog te kopen. Maar ik heb nog eventjes om te beslissen, want de eerste twee weken heb ik toch geen tijd om het boek te lezen. To be continued. 

Een miljoen werelden met jou – Claudia Gray
Oké, ik heb het tweede deel nog niet gelezen, maar desondanks wil ik deel 3 nog wel heel graag toevoegen aan mijn kast. Alleen al om die ongelofelijk gave cover. Mijn excuus was dat ik gelijk door wilde naar het laatste deel, maar eerlijk gezegd ben ik gewoon nog niet toegekomen aan deel 2. Nu heb ik weinig keuze mee, hè? Binnenkort (als alles weer iets rustiger is) maar snel deel 3 kopen!

Ik zie je op het strand – Jill Mansell
Ik ben nog niet zo lang de boeken van Mansell aan het lezen, maar ik vind ze echt heerlijk. Feelgood in het kwadraat! Ook haar nieuwste boek staat hoog op mijn wishlist. Een perfect boek om lekker in de zon te lezen met een lekker ijsje of een glas koud drinken. Perfectement! 

Jeetje, behoorlijk wat titels die ik nog graag aan mijn kast zou willen toevoegen. Iemand nog wat geld over? 😉

Welke boeken staan nog op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Zo’n fijn lijstje! 9 november, Winter, De voordelen van onbeantwoorde liefde en Een miljoen werelden met jou staan ook hoog op mijn lijstje <3

  2. Ik wil ook zooo graag Winter hebben! Ik ben ook nogsteeds opzoek naar Levana. Ik denk dat ik ze mee wil nemen op vakantie. Ik ga eind juni weg, dus hoop Winter dan net aan te kunnen schaffen.

    1. Je kunt Levana natuurlijk altijd bestellen en ophalen in je favoriete winkel! 🙂 Waar ga je naar toe op vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.