Van jou – Sophie Jackson

In september mocht ik geen nieuwe boeken kopen. Ik deed mee aan #leesuiteigenkast en ik vond het wel een keertje goed om een maand niet zoveel geld uit te geven aan mijn favoriete hobby. Toch had ik een joker om in te zetten en die gebruikte ik voor Van jou. Sophie Jackson mocht ik interviewen en ik wilde natuurlijk wel goed voorbereid het interview in! Vandaag lees je wat ik van het derde deel in The pound of flesh-serie vind!

Hoofdpersonen Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet – en zijn hart opnieuw aan haar verliest. Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg?

In de eerste twee delen van de serie zie je Riley af en toe al voorbij komen, maar echt warm werd ik daar niet van. Ik was dan ook heel benieuwd hoe Sophie Jackson Riley zou hebben vormgegeven en of ik net zo van hem zou gaan houden als ik van Carter en Max zou gaan doen. En wauw, ik ben echt hoteldebotel verliefd op Riley! Hij is absoluut mijn favoriet uit de serie en doen Max en Carter zeker verbleken. Maar niet alleen Riley is een fantastisch personage. Ook Lexie is een stoer wijf die zeker haar mannetje staat. I like! Ja, ze zijn absoluut mijn favoriete personages uit de serie en als koppel zijn ze nog leuker! ♥

Het boek zit niet volgepropt met onverwachte momenten (moet je ook zeker niet verwachten), maar alsnog was er een moment waarbij mijn mond een stukje openviel. Ergens zag ik het een beetje aankomen, maar alsnog was mijn hart een klein beetje gebroken. Ik vind het echt geweldig hoe Sophie Jackson een extra dimensie en wat originaliteit heeft toegevoegd aan het verhaal. Sowieso is deze NA-serie erg origineel door het ‘leven-achter-de-tralies’-gedeelte, dus zeker een must read voor NA-lovers!

Je kunt Van jou, en eigenlijk de hele serie, niet anders dan samenvatten als heftig, realistisch en heerlijk. De auteur weet als geen ander hoe je zware onderwerpen realistisch, maar alsnog fijn op papier kunt zetten zonder dat het heftige karakter verdwijnt. De steamy scènes maken het dan weer heerlijk om te lezen en de aantrekkingskracht tussen Riley en Lexie is een van de beste die ik in lange tijd heb gelezen. Yes, ik ben fan! ♥ Ik kan niet wachten om deze serie en dan met name dit boek te herlezen!

Van jou is een prachtige afsluiter en maakt je tegelijkertijd ook nieuwsgierig naar nieuwe boeken van deze lieve auteur. De aantrekkingskracht, heftige momenten en de simpelweg fantastische personages zorgen ervoor dat je dit boek niet weg kunt leggen en er na het lezen een favoriet bij hebt!

Lees jij graag NA?

Liefs,
Marleen

PS. Heb je mijn interview met Sophie Jackson al gelezen?

Titel: Van jou ♥ Auteur: Sophie Jackson ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 272 ♥ ISBN: 9789401906968 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.