Travel in 2016: Waar zijn we geweest?

Nog maar 8 dagen en dan zitten we alweer in 2017! De laatste dagen van het jaar zijn altijd perfect om lekker terug te kijken op het jaar. Wat heb je allemaal gedaan? Wat is er gebeurd? Waar ben je geweest? Ik blikte terug op de prachtige reizen en reisjes die ik het afgelopen jaar heb mogen maken. Reis je mee? 

Budapest
2016 begon goed toen we in februari voor 4 dagen naar Budapest vlogen. Tijdens onze trip waren mijn vriend ik 5 jaar samen dus het reisje werd extra bijzonder. We hebben ontzettend veel mooie dingen gezien en gedaan en de Hongaarse stad eindigde al snel hoog in het lijstje met favoriete steden. De stad was prachtig in de winter en ook een echte aanrader om in de koude maanden te bezoeken. Desondanks staat Budapest ook nog op mijn lijstje voor om eens in de zomer te bezoeken.Sri Lanka
Nadat we in januari de Vakantiebeurs hadden bezocht hadden we een reis geboekt via reisorganisatie Singha naar Sri Lanka. En. Wat. Was. Het. Mooi! In verschillende posts heb ik hier op de blog onze reis al laten zien, maar nogmaals: wat een fantastisch land. Tijdens onze rondreis hebben de mooiste steden, de witste stranden en de prachtigste dieren gezien. Onze chauffeur Hemantha heeft onze reis echt naar een hoger level getild en daar zullen we hem altijd dankbaar voor zijn. Mocht je nog op zoek zijn naar een (redelijk goedkope) bestemming in Azië, boek dan een ticket naar Sri Lanka. Wil je ook ‘rondgereden’ willen worden door een geweldige chauffeur? Ik wil je met liefde de gegevens doorsturen van Hemantha!

Berlijn
Mijn vriend had voor zijn verjaardag een weekendje naar Berlijn gekregen en dit moest natuurlijk ingepland worden. Eind augustus besloten we heel last minute om nog een weekend naar Berlijn te gaan. We waren al eens in de Duitse hoofdstad geweest en deze keer besloten we de wat meer onbekende spots te bezoeken. We waren tijdens de hittegolf van augustus in de stad dus het was bloedje heet. Tijdens de heetste dag besloten we bijvoorbeeld de schaduwen van de dierentuin op te zoeken. We hebben een heerlijk rustig weekendje gehad en hebben echt genoten van elkaar. Heerlijk opgeladen voordat het nieuwe studiejaar weer voor de deur stond! ♥

Drie prachtige trips dus, in 2016! In 2017 staat in ieder geval New York al op de planning en ook zijn wel druk aan het zoeken voor een mooie bestemming in de zomer. Als onze portemonnee het toelaat zouden we ook nog graag in het najaar een leuke stedentrip willen maken, maar dat zien we dan wel weer! Eerst op naar de city that never sleeps!

Waar ben jij geweest in 2016?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wow, wat een mooie bestemmingen had je in 2016. Ik ben eigenlijk alleen twee daagjes in London geweest het afgelopen jaar. En als niet-meer-zo-nieuwe inwoner van België heb ik nog weer een aantal steden bezocht, waaronder Leuven en Mechelen. Uitstapjes in eigen land zijn ook leuk 🙂

    1. Londen is ook een prachtige stad! Ik ben ook nog heel benieuwd naar Brugge! Hopelijk kan ik binnenkort een paar daagjes daarheen gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.