Boekenbuit april 2024

April was een bizar drukke en volle maand, maar niet als het gaat om mijn boekenbuit. Ik voegde heel bescheiden 5 boeken toe aan mijn kast en drie van de vijf heb ik ook al gelezen! Lees je mee?

In april mocht ik vier recensie-exemplaren ontvangen. Allereerst kreeg ik begin april Luister, het populaire boek van Sacha Bronwasser. Dit boek stond al op mijn TBR, dus heel erg tof dat ik nu een exemplaar van Ambo | Anthos mocht ontvangen. Helaas was het boek niet echt mijn ding, maar daar vertel ik je binnenkort meer over.

Van Uitgeverij Rainbow ontving ik Als wij schurken waren, een TikTok-hit en ik keek hier heel erg naar uit. Ook deze vond ik lichtelijk tegenvallen. Mijn recensie verschijnt binnenkort online.

De vrouw met de rode ster kreeg ik van Uitgeverij de Fontein en die ligt voor deze week op mijn TBR, heel benieuwd naar!

En als laatste Op eigen benen van Jenny Colgan. Ik sta met een quote op het boek, hoe tof! Mijn recensie staat al online!

En ik kocht daarnaast één boek, namelijk Queen Charlotte. Ik heb de serie vorig jaar gekeken, maar het boek wil ik ook nog graag lezen. Extra fijn dat ik deze via Vinted kon kopen.

Heel bescheiden en mijn TBR is niet enorm gestegen. Hoeveel boeken voegde jij in april toe?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.