This month’s Favoritez #89 – april 2024

April was een maand waar we heel erg lang naar uit hebben gekeken. Het was de maand waarin we de sleutel kregen van ons nieuwe huis en ook de maand waarin we over zouden gaan. Dus je kunt je voorstellen: een hele drukke maand. Kijk je mee?

April begon natuurlijk met Tweede Paasdag en die dag hebben we deels in het nieuwe huis doorgebracht. Zo hebben we opgemeten hoe groot schilder we ongeveer willen ophangen op deze lange muur.

En Mango was jarig! Onze cutie werd alweer 5 jaar!

Toiletupdate! Het toilet was begin april zo goed als af en we zijn nu al zo enthousiast hoe het gaat worden. Grote kans dat er later in een nieuw overzichtje een nieuwe, meer ‘af’ foto volgt, maar dit was al een feestje om te zien.

Met de trein naar het werk. Het was de enige keer deze maand dat ik naar kantoor ging, want verder werkte ik vooral thuis plus natuurlijk de nodige vrije dagen rondom de verhuizing. Dit boek was in ieder geval heerlijk om mee te nemen in de trein!

Ijsje! Nu we regelmatig naar Ikea moeten, proberen we dat in Hengelo te doen, zodat we een ijsje kunnen halen bij Van der Poel!

Ik heb in april de nabestaanden van Steve Jobs even goed gesponsord, oeps haha! Laptop was echt nodig en ik kon ook een nieuw abonnement afsluiten, dus tja…

Met een quote in een boek blijft tof, ook na ruim 7 jaar bloggen, hoor!

Uiteten met lieve mama in Almelo!

Vlak voor de chaos rondom de verhuizing uitbrak nog even een paar uurtjes artikeltjes schrijven bij de Bagels & Beans! Zulke momentjes zijn zo fijn!

Vlak voor de oplevering mochten we het huis al in om wat te schilderen, dus we hebben de garage een gezellig kleurtje gegeven!

En toen was het EINDELIJK zo ver! Op 19 april kregen we EINDELIJK de sleutel! En we gingen gelijk aan de slag!

Natuurlijk was er champagne ‘s avonds, deze hadden we speciaal bewaard!

Sauzen, sauzen en nog eens sauzen! Het eerste weekend stond in het teken van de zolder. In verband met tijdgebrek hebben we besloten om de zolder zelf te schilderen (de rest wordt gedaan), dus daar zijn we met mijn ouders druk mee geweest.

En op zolder hebben we nog een klein stukje behang, love it!

En de rest van de maand stond vooral in het teken van heel vroeg opstaan, om of zelf aan de slag te gaan met klussen of om verschillende werkmensen aan het werk te zetten in ons huis! Die koffie was dus geen straf, ha!

Zo lieten we gordijnen opmeten…

Hebben we de muren van mijn kantoortje toch nog een keer overgeschilderd omdat ik niet helemaal happy was met de kleur…

Was dit het enige oranje wat we tijdens Koningsdag hebben gezien, haha!

En op maandag 29 april gingen we over! We hadden een bus gehuurd en in drie keer rijden hadden we alles verhuisd. Helaas is het huis nog niet klaar, dus het is nog even behelpen/wonen in campingstijl, maar het begint ergens op te lijken!

Zoals je kunt zien was april een enorm drukke maand en mei zal vooralsnog niet heel veel rustiger worden, haha! Maar we krijgen er wel iets moois voor terug!

Hoe was jouw maand april?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.