Boekenbuit september 2022

Begin september had ik niet verwacht de maand te eindigen met heel veel nieuwe boeken, maar dat ging toch iets anders dan gepland, oeps! Ik heb hele toffe boeken toegevoegd, maar vooral veel aan het einde van de maand waardoor ik nog maar aan een paar boeken ben toegekomen. Lees je mee?

Tijdens onze vakantie in NY kwamen twee recensie-exemplaren binnen. Eerst De ruige heer van Evie Dunmore. Het is het derde deel in een hele toffe serie, dus daar ben ik heel snel in begonnen. Mijn recensie lees je as. maandag online!

De mooiste tijd van het jaar kon ik ophalen bij het postkantoor en met deze kou heb ik helemaal zin om me hierin te dompelen.

Eind september kwamen er in twee dagen vier recensie-exemplaren binnen, oeps. De bezorger belde de eerste dag aan met Een zee van leugens van E. Lockhart. Ik doe mee aan de readalong op Instagram, doe je ook mee? Ook belde de bezorger aan met IJzer van Holly Black, het derde deel in de serie. Is het geen plaatje?

‘s Middags zat Drie dates van Beth O’Leary in de brievenbus, zoveel zin in een nieuw boek van deze auteur!

En de allerlaatste dag van de maand ontving ik Het gefluister achter de deur, het nieuwe boek van T.J. Klune, hier keek ik ook enorm naar uit, want Het weeshuis in de azuurblauwe zee vond ik geweldig!

Ik trakteerde mezelf – nadat ik een heleboel blogjes had geschreven – op De verrader van Evalon. Mijn recensie komt snel online.

Tijdens onze reis (helaas net iets te laat, anders had ik ‘m mee willen nemen) kwam mijn pre-order van The American Roommate Experiment van Elena Armas binnen. Deze heb ik inmiddels al gelezen en hij was fijn! Binnenkort deel ik mijn recensie op Instagram!

In de VS kocht ik ‘slechts’ twee boeken, want dit had vooral te maken met een hele hoge boekenprijs en dat ze hier in NL nog steeds goedkoper zijn. Ik kocht Orphan Island, omdat de flaptekst me deed denken aan Het weeshuis in de azuurblauwe zee en The Poet X omdat deze prachtige hardcover voor een hele leuke prijs te koop was, haha.

Iets meer boeken dan ik had verwacht, maar wel hele toffe titels!

Naar welk boek ben jij benieuwd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.