This month’s Favoritez #66 – Maart 2022

Happy April! Maart ging best snel, vind je niet? Ik heb heerlijke dingen gedaan, dus het was een feestje om dit maandoverzichtje te schrijven. Kijk je gezellig mee?

Ik kocht als cadeautje voor mezelf Gallant en omg, dit boek is zo mooi. In het echt nog mooier overigens, dus als je nog geen limited edition op de kop hebt getikt: DOEN!

Vin bracht een verrassing mee uit Utrecht, namelijk deze heerlijkheid van Belicio Cheats. Ik had het er al een tijdje over dat ik hierheen wilde, maar de vorige keer waren ze gesloten toen ik in de buurt was. Extra lief dus dat Vin deze had meegenomen. En lekker dat ‘ie was! Wel een enorm bommetje, maar absoluut lekker (en voor herhaling vatbaar).

Ik heb me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Binnenkort zal ik er ongetwijfeld meer over delen, maar de eerste stap is gezet! Yay!

Borreltijd! Love dit soort avonden <3

We willen wat dingetjes in huis aanpassen, dus we gingen op zaterdag naar de meubelboulevard (toppunt van huiselijkheid kan ik je vertellen).

Op de eerste zaterdag van maart gingen we bij mijn schoonouders eten en we hadden ’s avonds een verjaardag. Tussendoor hebben we het eerste ijsje van het jaar gehaald. Echt, het ijs van Van der Poel (in o.a. Hengelo en Enschede) is zo ongelofelijk lekker!

Voordeel van ‘helemaal in Den Haag werken’, leestijd in de trein! Ik las dit fijne boek. Mijn recensie is afgelopen week online verschenen.

Ik had met Janneke afgesproken in Den Haag, maar door werkzaamheden deed ik er 2 uur over. Dus nog meer leestijd in de trein! Ik las ik Je moest eens weten, het nieuwste boek van Gillian King, aanradertje hoor!

Een dagje Den Haag dus en het was zo gezellig! We hebben gebruncht bij Club Vers, vijf boekwinkels bezocht en ’s avonds gegeten bij Stan & Co. Zo’n heerlijke dag in een van mijn favoriete steden van Nederland!

Ik maakte dit Tiktok ontbijtje, custard toast. Yum!

OMG, ik heb een dikke tip voor je als je wilt eten in Deventer! Net buiten het centrum vind je Valencia en we hebben hier ZO lekker gegeten! Hier gaan we absoluut vaker heen.

En toen vergat ik een beetje overal foto’s van te maken, haha. Zo had ik eindelijk de afscheidsborrel van het project waar ik 3 jaar heb gewerkt (en dat ik had georganiseerd) en we gingen stemmen.

Yes, opnieuw tijd voor een borrel haha! We hebben namelijk een nieuwe auto gekocht! De auto wordt pas ergens in de zomer geleverd, maar een goed moment om een fles wijn uit Frankrijk open te trekken!

Ik ben op dit moment druk met allerlei plannen, ook omtrent Favoritez. Ik besloot daarom een ochtend in de bibliotheek te zitten. Ik kan me met dit soort dingen buitenshuis altijd veel beter concentreren, dus heel erg fijn!

O, mensen, primeurtje hoor! Voor de allereerste keer ontving ik een Engels recensie-exemplaar. Ik ontving een ARC van See You Yesterday, de nieuwe YA van Rachel Lynn Solomon, hoe tof?!

Ik had met Susan afgesproken op een zaterdagochtend te brunchen. We gingen naar Finch (dikke tip overigens als je in Deventer bent of als je een tof hotel zoekt in Deventer) en we hebben er zes uur gezeten, haha. En eigenlijk waren we nog niet uitgepraat, haha!

Voor de eerste keer buiten gelezen. Aan de ene kant was het heerlijk, aan de andere kant was ik ook enorm afgeleid door alle stemmen buiten en natuurlijk lieve Mango die steeds even langs kwam huppen.

Ik ging een dagje Utrecht met Jennifer! We hebben lekker gebruncht bij het voormalige Frenchie café, gingen uiteraard de boekwinkel in en hebben verder nog een beetje gewinkeld. Gezellig!

Een heerlijke zonnige zondag, dat vraagt natuurlijk om een wandeling. We reden naar de andere kant van de IJssel en maakten een fijne wandeling langs het water, over de bruggen en door de stad. Nog altijd zo verliefd op Deventer!

Sale! Ik gooide een hele lading boeken op Vinted. Een groot deel daarvan heb ik niet gelezen, maar ga ik waarschijnlijk ook nooit meer lezen. Dus in het kader van mijn reading challenge vond ik het wel een goed idee om ze op Vinted te gooien. Interesse? Hier vind je mijn aanbod!

We hebben een nieuwe eethoek! We gaan wat dingetjes in en om het huis aanpakken en daar hoorde een nieuwe eethoek. We vonden onze hoge eettafel nog steeds mooi om te zien, maar echt lekker zat het niet. En we zijn hier zo blij mee!

Date night! De laatste woensdag van maart stond in het teken van een heerlijke date night. We gingen voor het eerst in ruim 2 jaar naar het theater, namelijk naar de nieuwe show van Richard Groenendijk. Het was echt fantastisch. Daarvoor hebben we nog gegeten bij de Beren in Zwolle. Love dit soort avonden!

En ik sloot de maand gezellig af met een etentje met mijn tante en nichtjes. Jum!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.