Mijn TBR voor februari

Als je mij volgt op Instagram heb je misschien begin januari voorbij zien komen dat ik met mijn vriend een challenge ben aangegaan. Voor elke twee boeken die dit jaar binnenkomen (cadeautjes uitgezonderd), lees ik één boek uit eigen kast. Normaal gesproken maak ik niet elke maand een TBR voor de komende maand, maar met die challenge lijkt me dat wel een goed idee, haha! Lees je mee?

All The Lonely People van Mike Gayle
Janneke deelde eerder deze maand dit boek en gaf al aan dat dit waarschijnlijk een van haar favorieten van dit jaar zou worden. Ik kocht het e-book voor slechts €0,99, maar het gevaar daarbij is dat een dergelijk boek op mijn e-reader veel te lang ongelezen blijft staan. Daarom heb ik ‘m gelijk maar op mijn TBR voor februari gezet!

Geachte Mr. Knightley van Katherine Reay
Nadat ik in december Emma had gelezen had ik al zin om dit boek te herlezen en daar ga ik nu dan echt maar werk van maken. Hij telt natuurlijk niet mee voor de challenge om een boek uit eigen kast te lezen, maar wat geeft het?

Zeis van Neal Shusterman
Dit boek mag ik lenen van Jennifer en ik ben er heel benieuwd naar. Ik heb er zoveel goede verhalen over gehoord, dus ik ben benieuwd of het ook bij mij in de smaak valt.

De bronzen stad van S.A. Chakraborty
Confession: Ik heb dit boek puur gekocht op de cover. Volgens mij is de inhoud ook mooi, maar ik kocht ‘m in november alleen maar omdat het boek er gewoon prachtig uitziet. Maar deze past wel perfect in het lijstje van een boek uit eigen kast en ik wil ‘m ook gewoon lezen, dus let’s go. Het is wel een enorme dikkerd, dus het wordt waarschijnlijk wel een maandprojectje.

Take a hint, Dani Brown van Talia Hibbert
Dit boek kocht ik deze maand en onder het mom van direct alles lezen, ligt deze op mijn TBR.

Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog van Kate Alice Marshall
Nog een boek uit eigen kast die ik in februari hoop te lezen. Ik kocht ‘m vorig jaar in een rommelwinkeltje in Deventer en ik er ben er ook wel nieuwsgierig naar.

Agnes Grey van Anne Brontë
Samen met Janneke ga ik weer een klassieker lezen en dat wordt Agnes Grey. Het is de laatste hardcover die tot nu toe bij Rainbow is geschreven. We gaan voor circa een hoofdstuk per dag. Zin in!

De ontembare wil van Lady Harewood van Katy Moran
Ik mocht een e-book ontvangen van Boekerij (op Instagram: @bestoftbr) in ruil voor een recensie en dit boek ligt helemaal in mijn straatje. Ik ga waarschijnlijk in dit boek beginnen, komende maand haha!

Best een ambitieuze TBR, aangezien er hoogstwaarschijnlijk ook nog voldoende binnen zal komen die ik hopelijk ook gelijk kan lezen. Maar we gaan het zien! Volg mij vooral op Goodreads of Instagram om te zien welke boeken ik aan het lezen ben!

Welk boek wil jij in februari lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.