Mijn wishlist voor Kobo Plus

Het is geen geheim dat ik fan ben van Kobo Plus. Ik lees gemiddeld toch wel minimaal 3 boeken met deze fijne ebookservice en ik open ook wel dagelijks de fijne app op mijn telefoon om mijn TBR nog meer te laten groeien. Ik deel regelmatig hier op de blog of op Instagram tips en/of minirecensies, maar vandaag deel ik eens een ander lijstje. Namelijk boeken waarvan ik graag zou willen dat ze op Kobo Plus komen! Lees je mee?

Is er niet zoiets als, when you put it out there, it will happen? Dat ga ik maar eens even proberen met onderstaand lijstje. Hoewel er enorm veel boeken met Kobo Plus te lezen zijn en ik ze al nooit helemaal zou kunnen lezen, heb ik ook nog een behoorlijk lijstje met e-books die ik graag met Kobo Plus zou willen lezen. Komen ze!

De overlevenden van Alex Schulman
Dit boek heb ik ook als reservering open staan bij de bibliotheek én ik twijfel of ik ‘m niet zelf zal aanschaffen, maar als het boek met Kobo Plus te lezen is zou dat dilemma in één klap opgelost zijn. Ik heb veel goede verhalen gehoord, dus heel veel zin om deze te lezen.

Women don’t owe you pretty van Florence Given
Dit boek lijkt me heel sterk, maar vooral heel erg nodig. Ook een gevalletje van twijfel of ik ‘m niet gewoon zal kopen…

Een intens gelukkig gevoel van Tahareh Mafi
Oké, ik begin in herhaling te vallen. Deze zou ik ook willen kopen voor in de kast, maar ik vind het relatief veel geld voor weinig pagina’s. Daarom zou Kobo Plus de perfecte uitkomst zijn, vind je niet?

Vecht met mij van Kristen Proby
Dit is dus echt een beetje een gek. Ik vond het eerste deel van deze serie echt, echt niet goed. Maar op de een of andere manier wil ik mezelf wel een soort van kwellen met het tweede deel? Snap jij het? Ik niet. Ik zal ‘m waarschijnlijk wel snel lezen zodra ‘ie online staat. Gekke ik.

Het begint met een lach van Kelly Moran
Ik heb de eerste delen van deze serie met veel plezier (digitaal) gelezen, dus ik kijk ook uit naar de andere twee delen. Maar ik hoef ze dus niet perse in de kast. Dit is ook een kwestie van de bibliotheek of met Kobo Plus. Het is maar net wat er eerder beschikbaar is.

De rest van de Out of Uniform serie van Elle Kennedy
Ik hou van de steamy verhalen van Elle Kennedy, dus mogen de andere boeken van de Out of Uniform niet ontbreken natuurlijk. De eerste drie boeken zijn op dit moment beschikbaar, maar volgens mij kun je t/m deel 6 al lezen, dus hopelijk komen die delen ook snel op KP!

Patrick van Linda Kage
Ik ben dol op de boeken van Linda Kage. Ik heb het eerste deel in deze serie jaren geleden in het Engels gelezen en vervolgens het vervolg in het Nederlands. Ik besloot voor deel 3 ook te wachten op de vertaling en die is een tijdje geleden verschenen. Ik kan niet wachten tot ik er kan in duiken. Dit is zo’n boek dat uiteindelijk (hoop ik) wel op Kobo Plus verschijnt, dus dan wacht ik liever.

Tante Poldi van Mario Giordano
Beide ebooks zijn al uit en ik ben er heel benieuwd naar. Het lijken me echt grappige verhalen. Uitgeverij de Fontein staat er om bekend om een paar maanden na verschijning hun boeken ook aan te bieden op KP, dus ik verwacht dat ik in ieder geval voor het eerste deel niet al te lang meer hoeft te wachten.

Vrij van E.L. James
Ik durf er best voor uit te komen dat ik echt heb genoten van de boeken van E.L. James. Zijn er (intussen) betere boeken verschenen? Ja, absoluut. Maar dat zorgt er niet voor dat ik de boeken niet (meerdere keren) met plezier heb gelezen. Het laatste deel vanuit Christian’s perspectief staat daarom ook nog op mijn TBR. Nu ben ik niet meer zo’n grote fan dat ik het boek in de kast wil hebben, dus ik wacht (redelijk ongeduldig) op de bibliotheek of Kobo Plus. Al gok ik dat die laatste wel helemaal niet zal komen.

Damn Horny van Marie Lotten Hagen en Nydia van Voorthuizen
Dit is ook een kwestie van kopen of lenen/lezen met Kobo Plus. Deze bundel lijkt me heel erg tof, maar tegelijkertijd twijfel ik ook wel een beetje of het echt iets voor mij is. Even afwachten dus!

Blond date van Sarina Bowen
Dit is een beetje hetzelfde geval als Patrick. Heel veel zin, maar ik wacht nog even tot ‘ie op Kobo Plus staat.

TIP: Je kunt in de Kobo app (dus niet de Kobo app van Bol) een verlanglijstje maken. Daarin kun je dus boeken toevoegen waarvan je zou willen dat ze te lezen zijn met Kobo Plus (en die dat nog niet zijn). Je kunt dan in oog opslag zien als ze wel beschikbaar zijn.

Lees jij graag boeken met Kobo Plus? En heb jij nog boeken die je graag op Kobo Plus zou willen zien?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.