This month’s Favoritez #54 – februari 2021

Februari was een korte maand, maar ook wel een fijne. Van sneeuw naar heerlijk lenteweer en een heerlijk weekend weg. Ook zat ik een bizar fijne schrijfflow. Vandaag vertel ik je alles over de afgelopen maand, kijk je mee?

Begin februari werd ik enorm verrast door een leuk pakketje in de brievenbus. Mama had deze fantastische konijnensokken opgestuurd, ze zitten zo lekker!

En diezelfde dag werd ik ook nog verrast door Volt! Zoals je in mijn recensie van Op slag verliefd kon lezen is Meghan Quinn een van mijn nieuwe favoriete auteurs in het NA-genre geworden. Uitgeverij Volt verraste mij met een exemplaar van het tweede deel in de serie Van slag én een quote in het boek, hoe tof?

Voor een artikel op Who’s watching Mango? zijn we op vrijdag eventjes de stad in gegaan voor een koffie to go, zo’n straf! 😉 Het artikel is inmiddels online verschenen!

En toen was de hele wereld wit! Ik had heel graag die zondag naar het centrum van Deventer gewild, maar het was te ver lopen,  er reed geen OV en met de auto was het niet te doen. Daarom maar even met Mango spelen in de sneeuw.

Ik ben weer begonnen met schrijven. Fingers crossed dat deze flow blijft, want in de eerste twee dagen had ik al 16.007 woorden op papier. Voor de vergelijking, een gemiddeld boek van 350 pagina’s heeft tussen de 80.000 en 100.000 woorden. 😉

Good morning! Ik drink elke ochtend rond 9:00 een cappuccino. Ik was nadat we een weekend weg hadden geboekt zoveel gemotiveerder en positiever. Bijzonder hoe dat zo’n uitwerking kan hebben!

Toen die zondag de hele wereld wit was, wilde ik heel erg graag naar het centrum. Uiteindelijk gingen we drie dagen later na het werk. Hoewel het er nog steeds heel erg mooi uit zag, was het ook wel veel drap etc al.

Natuurlijk mocht Mango ook regelmatig in de sneeuw spelen. Hij vond het fantastisch, haha. In de sneeuw graven, neus vol met sneeuwvlokjes, heerlijk!

Hoewel ik echt een hele goede maand heb gehad door een fantastische schrijfflow, is het wel een saaie maand haha. De meeste foto’s in mijn filmrol zijn van het woordenaantal van die avond, haha.

Zelfgemaakte pizza’s zijn de best. Sinds ik twee maanden geleden voor de eerste keer zelf pizzadeeg heb gemaakt, wil ik niet meer anders!

We zaten al een tijdje te denken om een weekend weg te gaan. Normaal gesproken staan onze weekendjes weg en stedentrips grotendeels in het teken van toffe hotspots en dat kan nu natuurlijk niet. Ik heb daarom even getwijfeld om uberhaupt wel weg te gaan, maar we hadden het allebei echt even nodig om er uit te zijn, dus we hadden een airbnb in Den Hoorn, naast Delft, geboekt voor 3 nachten en dat was zo ongelofelijk lekker! Alleen al de twee weken die ik er naar uit heb gekeken deden al wonderen voor mijn motivatie en concentratie.

We hadden dus een fijne airbnb in Den Hoorn en hebben onder andere een stadswandeling gedaan in Delft. Het was niet zo’n toffe wandeling als in Zwolle, maar we hebben nog steeds genoten. Heerlijk om er eventjes op deze manier tussen uit te zijn.

Lieve Laure woont in Den Haag, dus nu we in de buurt waren was het het perfecte moment om even bij te kletsen. Ze kwam lekker bij ons eten en borrelen, gezellig!

We hadden ook een stadswandeling geboekt in Den Haag en we hebben hier weer een paar leuke hotspots ontdekt die we – zodra het weer open is – ook dan willen bezoeken. Maar ik kan vooral niet wachten om gewoon weer normaal naar Den Haag te gaan om lekker te winkelen.

Onze laatste dag gingen we naar Scheveningen voor een street art walk en hoe bizar is het dat er twee weken eerder sneeuw lag en we nu zonder jas op het strand liepen? Wel heel erg lekker overigens!

In het laatste weekend dook ik weer eens de keuken in voor macarons. Het was weer een tijdje geleden en ik deed twee pogingen. De eerste waren compleet mislukt, maar de tweede waren aardig gelukt. De vulling (passievrucht ganache) was echt enorm lekker!

En op zondag hebben we heerlijk uitgebreid gebruncht. Lekker broodjes, macarons, fruit en verse jus! Love it!

Hoe was jouw maand? Heb je fijne momenten gehad?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Hallo Leen,

    Wat een mooi stukje heb je geschreven. inderdaad een maand met grote verschillen wat betreft het weer Toppie 👌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.