Happy New Year – Mijn plannen voor 2020

Happy New Year, leuke mensen! We zitten gewoon in 2021! We hebben 2020 overleefd en laten we hopen dat het nieuwe jaar een stuk beter gaat worden. Zoals elk jaar verschijnt er hier een artikeltje online met plannen die ik heb gemaakt voor het nieuwe jaar. Nu ziet 2021 er nog vrij onzeker uit, maar toch wil ik alvast uitkijken naar de hopelijke fijne dingen die we dit jaar kunnen gaan doen. Kijk je mee?

Hopelijk weer meer reizen
Weer reizen staat echt met stip bovenaan. We missen het reizen echt enorm en tellen de dagen af dat we weer op pad mogen gaan. We hebben een aantal bestemmingen op ons lijstje voor dit jaar staan, maar het is natuurlijk helemaal afwachten wanneer en of we iets kunnen. Fingers crossed dat we weer op reis mogen gaan dit jaar!

Poging 38 – meer/weer schrijven
Dit puntje staat elk jaar weer op mijn lijst en elk jaar ben ik aan het einde een beetje teleurgesteld met het resultaat. Ik heb afgelopen zomer vrij veel kunnen schrijven, maar opeens was het weer gebeurd. Ik deed mee aan NaNoWriMo en hoewel ik waarschijnlijk wel een paar tienduizenden woorden heb geschreven, waren dit slechts 4.000 aan fictie. Mijn doel voor 2021 is – wederom – om meer te schrijven, want aan inspiratie geen gebrek!

Een nieuw project!
Aan het einde van het jaar ben ik begonnen aan een nieuw project waar ik heel enthousiast over ben. Nu kan/ga ik er nog niet al te veel over vertellen, maar binnenkort zal ik verklappen waar ik mee bezig ben geweest! Het heeft in ieder geval te maken met de blog en ik heb er zoveel zin in!

Meer uit eigen kast lezen
In de tweede helft van 2020 heb ik best veel uit eigen kast gelezen en dat wil ik in het nieuwe jaar voortzetten. Ik heb al een lijst gemaakt met 25 boeken die ik in ieder geval hoop te lezen en daarnaast is het ook mijn doel om elk boek dat in 2021 binnenkomt ook in ieder geval dit jaar te lezen. Zo groeit mijn stapel met ongelezen boeken in ieder geval niet nog verder!

2000 volgers op Instagram
Dit is een beetje – soort van – grapje. Hoewel ik het natuurlijk enorm leuk zou vinden om meer mensen te bereiken en te inspireren met mijn boekenliefde doe ik het niet voor de volgers. Ik vind de boekencommunity juist hartstikke gezellig, en dan maken aantallen niet uit, toch? 🙂

Een wijnproeverij in Nederland doen
Wij hebben al op verschillende plekken in de wereld een wijnproeverij gedaan, bijvoorbeeld in Champagne, de Elzas en in Zuid-Afrika, maar wist je dat er ook heel veel toffe plekken in Nederland zijn waar je een wijnproeverij bij een wijnboerderij kunt doen? In Nederland zitten verschillende wijnboeren die je kunt bezoeken, dus dat staat sowieso op mijn lijstje dit jaar!

Wat staat er op jouw lijstje met plannen van 2021?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.