This month’s Favoritez #61 – september 2021

September lijkt voorbij te zijn gevlogen. We hadden een heerlijk weekje in Tenerife en verder was het vooral werken – wel met heerlijke lunches haha. Lees je weer mee?

Begin september ontving ik een geweldig pakket van Oona Agency in samenwerking met Kobo. Het was namelijk een nieuwe Kobo e-reader! Ik ben nu de trotse eigenaar van een Kobo Libra H20. Op de blog lees je al een artikel met mijn ervaringen!

Lezen in de trein, nog steeds een van de fijnste dingen die er zijn. Ik was op weg naar Arnhem voor een gezellig dagje met Jennifer!

We hebben koffiegedronken bij Mams in Arnhem, gewinkeld en natuurlijk naar boekwinkels geweest! Zo gezellig! <3

Vin en ik hebben nieuwe hobby: kruiswoordpuzzels haha.. #bejaard

Ik kreeg een superlief cadeautje van Vin. Ik had deze mooie kettingen gevraagd voor mijn verjaardag (pas in november), maar ik kreeg ze nu al! Zo lief en zo mooi!

Jum, lunch op zondag! Heerlijk dat je er dan wat extra tijd voor kunt nemen!

Lezen in de tuin, zou dit de laatste keer zijn geweest dit jaar?

Nog steeds helemaal verslaafd aan smoothie bowls! Ik moet wel nodig op zoek naar afwisselende recepten haha..

Ik probeerde ook een keer een nieuw recept uit voor het ontbijt. Ik maakte deze baked oats met frambozen en witte chocola. Het recept vind je op Instagram (@foodbysann).

In de zomer heb ik meegedaan met de #fonteinzomerlezen challenge en ik had een volle kaart. Met deze volle kaart won ik een boekenpakket naar keuze en dat pakket kwam halverwege september binnen! Komende woensdag lees je welke boeken ik heb uitgekozen!

Lunch in de stad zijn toch wel de beste dingen hoor! Het was een beetje fris op het terras, maar we hebben een heerlijk broodje gegeten bij Eigenwijs (favo spot in Deventer)!

Een hele zondag alleen maar lezen, klinkt heerlijk toch? Het was fantastisch! Ik las Eindeloos dichtbij uit en las ook nog een stukje in De side hustle. Love dit soort dagen!

En toen was het tijd voor een week vakantie. Een tijdje geleden besloten we nog een weekje in september weg te gaan en het werd uiteindelijk Tenerife. Lekker een weekje niets doen!

Ik heb vooral enorm veel gelezen. In totaal las ik 10 boeken uit op Tenerife (in acht dagen), oeps haha!

Naast het vele lezen zijn we ook nog twee keer op pad geweest. Eén keer op een roadtrip waarbij het hele eiland zijn rondgereden en de tweede keer gingen we de vulkaan El Teide op. Zoveel mooie uitzichten!

With my head in the clouds!

Thuis had ik nog het boek De erfenis van de bibliotheek op mij liggen te wachten. Daar begon ik in toen we terugkwamen en die was zo tof dat ik direct het vervolg bestelde. Dat doe ik normaal gesproken nooit, want ik wil series compleet hebben, maar ik moest gewoon weten hoe het verder gaat!

Dat was september! Het weer wordt minder, dus ik verwacht dat we een hele herfstige oktober tegemoet gaan! Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.