This month’s Favoritez #53 – januari 2021

Januari was – vooral achteraf – best een heftige maand. Er zaten best een aantal fijne momenten in, maar vooral richting het einde zat ik er een beetje doorheen. Extra fijn dat we daarom in februari een weekend weg hebben geboekt. Maar voor nu neem ik je eerst nog even mee in de eerste maand van 2021, let’s go!

Happy New Year! Wij begonnen het jaar gewoon thuis met z’n tweetjes. Met eigen gemaakte oliebollen, dat wel! Op Nieuwjaarsdag kwamen papa en mama een borrel drinken en verder was het een enorm rustig begin van het jaar.

Een dag later gingen we naar mijn schoonouders om hen een gelukkig nieuwjaar te wensen en onderweg haalden we koffie. Ondanks dat het ‘slechts’ koffie is van de Macdonalds, vind ik het heerlijk om eventjes op pad te zijn, koffie to go!

Home made pizza, jum! Ik maakte een pizza from scratch, dus met eigen gemaakt deeg. Het was zo lekker, nu al weer zin in!

In plaats van een cappuccino een keer een latte machiatto! Ik had een heerlijk begin van een nieuw jaar met een fijne werkweek waarin ik veel heb kunnen doen en waarbij ik ook echt zin had om te beginnen, heerlijk!

Ik was al maanden op zoek naar een SEO cursus. Voor de blog, maar ook voor mijn nieuwe project, Who’s watching Mango. Uiteindelijk vond ik een cursus bij Interplein. De cursus is niet echt een succes, maar ik haal er wel wat interessante informatie uit. Hopelijk heb ik er ook iets aan! 😉

Zoals je misschien weet werk ik voor de IND voor het Brexit project. Het project gaat in een andere vorm verder waardoor we afscheid namen van een aantal collega’s. Daarom werd er een toffe medewerkersquiz georganiseerd. Heel erg gezellig!

Ik mis het best wel om eventjes de deur uit te gaan, daarom besloten we op vrijdag even de stad in te lopen. Koffie to go, ergens een broodje halen en een wandelingetje door onze fantastische stad. Heerlijk! ’s Middags lekker op de bank met een boek!

Vinden jullie ook dat de weekenden een beetje hetzelfde zijn allemaal? Daarom besloot ik de zondagochtend lekker in bed te blijven met een fantastisch boek (geloof me, mensen, dit boek wil je lezen!) en koffie. Perfect begin van je dag!

Vervolgens kleedden we ons aan voor een wandeling door Deventer. Ik ben echt meer een stadsmeisje, met het bos maak je me niet heel erg gelukkig. Gelukkig heeft Deventer ook prachtige routes die je kunt wandeling. We wandelden over de Wilhelminabrug, langs de Ijssel, door het stadspark en eindigden uiteindelijk voor koffie bij Bagels & Beans. Love it!

Na een niet zo’n hele fijne werkdag was dit een perfecte manier om onze dag en werkweek af te sluiten. We maakten zelf uienringen en mozzarellasticks en hadden nog wat andere lekkere dingen op tafel. Heerlijk!

Hele week uitgekeken naar de sneeuw, was het enige beetje dat er nog lang op Mango’s hok. Ik was vooral heel erg benieuwd naar hoe Mango het zou vinden, maar hij vond het niet zo interessant haha.

In 2021 was ik van plan om meer te koken. Ik hou niet van koken, ook nooit leuk gevonden. Nu heb ik in januari meerdere keren iets gemaakt en elke keer was het geen succes. Ik vraag me af hoe vaak ik het nog ga doen, haha.

Om de boekhandel te steunen bestelde ik drie boeken bij Praamstra in Deventer en een boek via Instagam bij Westerhof. Evelyn stuurde het boek zelf op, inclusief lief persoonlijk kaartje! Zo leuk om op deze manier boeken te krijgen!

In januari ben ik ook heel erg druk geweest met de nieuwe website! Zoals je vorige week kon lezen ben ik met een tweede blog begonnen, namelijk Who’s watching Mango? In dit artikel lees je waarom en wat er gaat veranderen, maar ik ben er zo enthousiast over! Hopelijk jullie ook!

Mijn vriend studeert en als het om rechten gaat ga ik soms bij hem zitten en help hem te studeren. Mis ik dit? Absoluut niet, haha!

Voor het eerst in meer dan 10 maanden mocht ik een keer naar kantoor. Wat een verademing en heel gezellig om even met een collega bij te kletsen. Ik ging met de trein en las uiteraard!

Voor het eerst in maanden was ik een paar uur alleen thuis. Vin ging eten bij zijn ouders en ik was lekker alleen. Ik las een boek en keek een paar afleveringen van een fijne serie, heerlijk hoor!

Via Instagram stuitte ik op destadswandeling038. Een stadswandeling in Zwolle waarbij je ook je lokale ondernemers steunt. Het was zo’n fijne middag! Ik heb er een artikel over geschreven op de reisblogs, je leest ‘m hier!

En op de allerlaatste dag van januari was het dus tijd voor de lancering van Who’s watching Mango?! Ik heb nu al zoveel leuke reacties gekregen, dankjewel! Ik zou het heel erg leuk vinden als je mij daar ook gaat volgen.

Hoe was jouw maand januari? Trek je het allemaal nog een beetje?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik vond januari ook een pittige maand. Veel alleen geweest op mijn studentenkamer, mijn Duitsland-avontuur afgesloten en weer naar Nederland verhuisd. In maart begin ik een nieuwe stage, dus dan ga ik eindelijk weer een paar mensen zien, daar kijk ik erg naar uit en hou ik me ook een beetje aan vast.

    Wat grappig trouwens dat je helemaal niet van koken houdt, maar dat bakken je zo makkelijk afgaat. Blijken dat toch echt 2 verschillende dingen te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.