Mijn plannen én TBR voor december

Voor de allereerste keer in de bijna vierenhalf jaar dat Favoritez bestaat ga ik een blogmarathon houden. De afgelopen maanden heb ik namelijk zoveel inspiratie gekregen voor artikelen én heb ik zoveel gelezen dat ik teveel recensies heb om allemaal te plaatsen dat ik heb besloten om in december elke dag (yes, elke dag) een artikel online te plaatsen. Dat houdt dus in dat je de komende 31 dagen elke dag voor fijne inspiratie hier terug kunt komen! Vandaag vertel ik je iets meer over de komende maand én deel ik mijn TBR voor de komende maand!

Zoals ik hierboven al schreef organiseer ik deze maand een blogmarathon. In plaats van vier artikelen per week verschijnen er deze maand zeven artikelen per week online!  Het zullen artikelen zijn die je hier gewend bent, zoals recensies en reisartikeltjes, maar er komt ook genoeg kerst en winterinspiratie voorbij!

Dit kan je onder andere allemaal verwachten…

♥ Je leest eindelijk mijn recensies van o.a. American Royals en Ieder zijn geheim
♥ Tips voor Florence en Straatsburg (voor als we eindelijk weer eens op pad mogen)
♥ Cadeau-ideeën voor ieders budget (spoiler: het is een mega gift guide geworden)
♥ De leukste winterse boeken (en het zijn er veel!)
♥ De tofste kerstfilms op Netflix (en bereid je vast voor, het is een hele lijst!)
♥ En nog heel veel meer!

De meeste artikelen zijn al grotendeels geschreven en ik heb er zoveel plezier aan beleefd! Ik hoop dat jullie ze ook met heel veel plezier zullen lezen en natuurlijk regelmatig (of dagelijks, vind ik leuk!) terugkomen voor nieuwe content!

Wil je op de hoogte worden gehouden van elk nieuw artikel? Schrijf hiernaast dan in voor de abonnementservice. Zo ontvang je elk nieuw artikel in je mailbox, zodra deze online staat!

Naast veel bloggen hoop ik ook nog een aantal boeken te lezen. Ik heb weer een fijn stapeltje klaargezet, kijk je mee?

Pride and Prejudice and Mistletoe – Ik kreeg dit boek eerder dit jaar van Janneke en ik vind december echt de perfecte maand om dit boek te lezen!
Onder moeders vleugels – Ik kocht dit boek eerder dit jaar om ‘m samen met Janneke te lezen en dat gaan we in december doen!
♥ Dochters van anderen – de afgelopen maanden heb ik meer uit eigen kast gelezen, dus daar wil ik in december verder mee gaan.
♥ Verliefd, verloofd, verkleumd – Dit boek (e-book only) van Vanessa Gerrits is het vervolg op Leef, Lach, Loch en verschijnt op 7 december. Nu al zoveel zin in! 
♥ Today, Tonight, Tomorrow – Ik kocht dit Engelse boek vorige maand nadat ik er heel lang naar heb lopen kwijlen, dus deze wil ik uiteraard snel lezen!
De gevallen koning – Van Janneke kreeg ik deze prachtig limited Edition voor mijn verjaardag en ik heb genoten van De wrede prins, dus snel verder in deze serie!
♥ Het verhaal van de dienstmaagd – ook deze staat al een tijdje in de kast, dus hopelijk kan ik ‘m in december oppakken!

Zijn er nog bepaalde dingen die je deze maand hier op de blog wilt zien? Stay tuned voor de enige echte Favoritez blogmarathon! Tot snel!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.