Boekenbuit januari 2020

Januari begon goed, maar ook lekker rustig qua nieuwe boeken. Ik mocht een aantal recensie-exemplaren ontvangen en daarnaast trakteerde ik mezelf op wat boeken. Daarnaast heb ik ook lekker veel uit eigen kast gelezen, dus mijn TBR is niet gegroeid, maar juist gekrompen (soort van!). Ook heb ik wat boeken weggedaan of liggen ze klaar voor iemand anders, dus minder ongelezen boeken in de kast! Lees je mee met mijn boekenbuit van afgelopen maand?

Zoals altijd, eerst de recensie-exemplaren. Van Uitgeverij de Fontein ontving ik hun nieuwste roman, Louis & Louise van Julie Cohen. Inmiddels heb ik het boek gelezen en hier lees je mijn recensie!

Van Uitgeverij Ambo|Anthos kreeg ik Niemand zoals hij, een boek over een kleindochter en haar opa met de ziekte ALS. Dat boek heb ik afgelopen week gelezen en je leest de recensie as. vrijdag online!

Als laatste ontving ik een plotselinge verrassing van Karakter Uitgevers, namelijk het boek Alles is onderhandelbaar. Ik kende het boek nog niet, maar het lijkt me een hele interessante non-fictie! Ik hoop ‘m snel te kunenn lezen en dan lees je de recensie snel online!

Zelf kocht ik begin januari direct twee bakboeken. Alleen ben ik deze wel vergeten op de foto te zetten, oeps! Ik kocht bij de AH voor slechts €7,50 per stuk All Day Breakfast en Heel Holland Bakt met Annemarie. Inmiddels heb ik al wat recepten gemaakt uit dat eerste boek en ze staan zo mooi bij de rest van de kookboeken. Let’s bake!

Bij veel Bruna winkels hebben ze een aantal boeken in de aanbieding en daar kocht ik Alles tussen ons, een boek van Anna McPartlin. Dit boek stond al sinds verschijning 2017 op mijn TBR en nu heb ik geen excuus meer!

Een hele bescheiden boekenbuit! Ik ben heel benieuwd wat februari gaat brengen!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.