Je laat me blozen – Kristen Proby

Inmiddels is alweer het derde deel in de Fusion-serie van Kristen Proby verschenen. Zoals je in mijn recensies kon lezen vond ik het eerste deel verrassend goed, maar deel twee iets minder. Ik was daarom heel benieuwd hoe ik het derde deel zou ervaren. Zou het mijn leesplezier van Luister naar me kunnen evenaren, of zou het ook een tegenvallertje worden? Je leest het vandaag!

Katrina is een no-nonsense type en regelt de wijnen in Seduction, het hipste restaurant in de omgeving van Portland. Zowel op haar werk als thuis schrikt ze nergens voor terug, alhoewel… ze is doodsbang om te vliegen. Op een dag moet ze noodgedwongen met het vliegtuig mee voor haar werk: het wordt een horrorvlucht vol turbulentie. Katrina snakt naar een veilige landing, al blijft de opvallende man naast haar niet onopgemerkt.
Ryan ”Mac” MacKenzie is eigenaar van een succesvol bedrijf in wijnreizen. Hij kan de ontmoeting met Katrina in het vliegtuig maar niet vergeten. Als hij tijdens een wijntour restaurant Seduction binnenstapt, staat ze plotseling voor zijn neus.
Mac is vastbesloten om uit te zoeken wat Katrina en hij nog meer delen, behalve hun passie voor wijn en elkaar. Ligt echte liefde in het verschiet?

Ik val maar gelijk met de deur in huis, maar ik vond Je laat me blozen echt tegenvallen, en ook op verschillende punten. Waar ik in de voorgaande delen het grove en de vele seksscènes nog wel kon waarderen vond ik het hierin eigenlijk ronduit irritant. De auteur heeft wederom een toffe, stoere vrouw neergezet, maar het lijkt erop dat ze haar een aantal ongeloofwaardige, maar ultieme vrouwelijke trekjes heeft mee willen geven. Dit paste compleet niet bij het karakter van Kat en zorgde bij mij voor veel irritaties.

Net als in de voorgaande delen gebeurt er bijna aan het einde iets wat voor een klein beetje drama zorgt. Echter is deze drama compleet niet uitgewerkt, waardoor het een hele slechte toevoeging is waar je niets aan hebt. Zonder dit stukje zou het boek enorm saai zijn om te lezen, maar doordat de drama zo slecht – of eigenlijk niet – is uitgewerkt had het net zo goed weggelaten kunnen worden. Jammer!

Ik schreef het in mijn vorige recensies ook al, het hele verhaal rondom restaurant Fusion is tof. Ik vond het daarom wel heel erg leuk om te lezen hoe weer een andere kant van de onderneming werd uitgelicht. Daarnaast vond ik de vliegangst die Kat heeft ook wel goed uitgewerkt, al had ik daar graag nog iets meer achtergrond bij willen lezen. Ik ben heel benieuwd of Karakter Uitgevers de rest van de serie (de andere twee delen) ook nog gaat vertalen. Ik zou in ieder geval wel willen weten hoe Riley en Mia hun ware liefde gaan ontmoeten.

Helaas werd voor mij de serie met elk deel minder, erg jammer. Desondanks zou ik nog wel graag de laatste twee boeken willen lezen, vooral om de serie goed af te sluiten. Ik vond Je laat me blozen niet perse slecht, maar het miste op een aantal cruciale punten de uitwerking. Zonde!

Zou jij deze serie graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Je laat me blozen ♥ Auteur: Kristen Proby ♥ Uitgeverij: Karakter Uitgevers
Aantal pagina’s: 304 ♥ ISBN: 9789045219066 ♥ Waardering: **,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Karakter!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.