Nieuwe series die ik nog graag wil kijken

Hoewel dit weer misschien niet gelijk uitnodigt om een dagje of avondje een serie te bingen, zijn er toch altijd momenten dat je daar best wel zin in kunt hebben. De afgelopen tijd zijn er een aantal (voor mij) nieuwe series verschenen waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben en die ik graag na mijn tentamens wil gaan kijken. Vandaag deel ik dit lijstje met jou!

Station 19
Allereerst een nieuwe serie van Shonda Rhymes, de maker van populaire series zoals Grey’s Anatomy, Scandal en How To Get Away With Murder. In maart verscheen er een spin-off van Grey’s in dit rijtje en deze serie is al vernieuwd voor een nieuw seizoen! Station 19 draait om de avonturen van de brandweermannen en vrouwen in Seattle. De serie speelt zich af naast Grey’s Anatomy en dus zullen we regelmatig onze oude bekende personages tegenkomen. I love it! Zoals je in dit artikel over Chicago Fire kon lezen hou ik echt van de spannende sfeer die op een brandweerkazerne kan ontstaan, dus ik ben heel benieuwd naar deze serie!

The Resident
Ik ben echt dol op ziekenhuisseries en kan hier echt uren naar kijken. Begin dit jaar is er een nieuwe serie in dit rijtje gekomen, namelijk The ResidentOok deze serie is vernieuwd en dat zegt natuurlijk al iets. Deze serie draait om het leven in een ziekenhuis (goh) en is volgens mij meer de goede, maar vooral slechte kanten van deze wereld en hoe dit reflecteert op een nieuwe, idealistische co-assistent. Klinkt tof!

Deception
Afgelopen week las ik dat Deception niet vernieuwd is met een nieuw seizoen, maar alsnog wil ik de enige dertien afleveringen die er zijn wel graag zien. De serie draait om een illusionist die de FBI helpt bij een zaak. Als je alleen de trailer al ziet, zit er volgens mij heel veel humor in! Ik ben dol op series waarbij de politie/FBI hulp krijgt van anderen (denk aan White Collar en Lucifer) en volgens mij past Deception daar perfect bij!

For The People
In maart verscheen er ook een nieuwe legal serie dat zich afspeelt in New York en eigenlijk beide kanten van het recht laat zien. Zowel de verdediging als de aanklagers zie je hier voorbij komen bij spraakmakende zaken in New York en ik hou hier echt van! Volgens mij is nog niet bekend of er een volgend seizoen komt, maar dat ik deze serie ga kijken is in ieder geval iets wat vast staat!

Timeless
Oké, bij deze serie speel ik een heel klein beetje vals, maar ik wilde ‘m in ieder geval toch eventjes noemen. Deze serie verscheen als eerst in 2016, maar werd na een eerste seizoen al snel gecanceld. Helaas was de laatste aflevering geëindigd met een behoorlijke cliffhanger, dus je bleef met een niet zo fijn gevoel zitten. Gelukkig kwam daar alsnog een tweede seizoen plotseling aan in maart! Yes! De serie is ontzettend gaaf en wat mij betreft een echte must watchTimeless draait om drie personen die proberen de wereld die wij nu kennen te redden door een tijdmachine te gebruiken (klinkt vaag, is echt heel erg tof!).

Bull
Oké, oké, nog een valsspelertje, maar dit is echt mijn favo serie op dit moment denk ik. Vlak voor onze vakantie kwam deze serie op de streamingsdienst Videoland en Bull is zo zo tof! Het draait om Dr. Jason Bull die jury expert is en op deze manier juryrechtspraak kan beïnvloeden. Het zit echt supertof in elkaar en ik kan niet wachten op meer afleveringen. Het eerste seizoen staat nu op Videoland en ik hoop dat ze daar heel snel het tweede seizoen aan gaan toevoegen. Binge watch alarm! 

Heb jij al een van deze series gezien? En heb jij nog tips?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.