Het probleem met voor altijd – Jennifer L. Armentrout

Als je mijn blog al iets langer volgt weet je dat ik dol ben op de boeken van Jennifer L. Armentrout. In oktober mocht ik haar zelfs interviewen! Elk boek dat van haar dan ook verschijnt wil ik dan ook gelijk lezen en haar nieuwste YA belandde ook gelijk in mijn online winkelmandje toen deze verscheen. Ik las ‘m gelijk en vandaag lees je mijn recensie!

Mallory heeft zichzelf in haar jeugd aangeleerd zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Hoewel haar leven inmiddels veel beter is geworden, wordt ze alsnog geleid door angsten. Dan loopt ze Rider weer tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Hij beschermde haar destijds en doet dat nu weer. Maar gaat het met Rider zelf wel zo goed?

Zoals ik al schreef, ik ben fan van Armentrout! Ze heeft een ontzettend fijne en beeldende schrijfstijl waardoor je binnen een paar uurtjes het boek alweer dichtklapt. Hoewel Het probleem met voor altijd een ‘echte’ Armentrout is, is het toch heel anders dan we van haar gewend zijn. Natuurlijk is dit boek ook een YA in plaats van de gebruikelijke NA, maar ook zat er op een bepaalde manier meer diepgang in. Het verhaal zit heel erg sterk in elkaar en spat echt van elke pagina.

Anders dan haar andere boeken heb ik ontzettend lang over dit verhaal gedaan. Dit had overigens niets te maken met het verhaal, maar meer dat ik compleet geen concentratie had om te lezen. Daarnaast is het verhaal wel heel langzaam opgebouwd. Er gebeurt niet erg veel, maar juist de ontwikkeling van de personages kregen hierdoor veel meer vorm. Zoals we gewend zijn bevat dit boek ook personages die de nodige bagage bij zich dragen. Waar in NA’s het omgaan met deze problemen niet altijd centraal staat, wordt dit allemaal in Het probleem met voor altijd echt heel erg mooi neergezet. Je begrijpt Mallory zo ontzettend goed en leert haar echt van binnen kennen. Wauw!

Normaal gesproken ben ik altijd fan van de mannelijke personages. Hoewel Rider echt een fantastische jongen is, ben ik vooral helemaal dol op Mallory. Ze is zo ontzettend krachtig en sterk en haar bagage wordt heel erg mooi door Armentrout beschreven. Ja, absoluut een aanrader voor YA én NA-fans!

Yes, fans van Armentrout kunnen echt hun hart weer ophalen met Het probleem met voor altijd. Misschien miste ik de licht erotische scènes een beetje, maar alsnog is dit een absolute aanrader! O, en heb je die cover gezien? ♥

Heb jij al eens een boek van Jennifer L. Armentrout gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Het probleem met voor altijd ♥ Auteur: Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 436 ♥ ISBN: 9789401910354 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.